EN LILLE KRISE OG LÆGENS SVAR

LUKSUS VS. BUDGET #7

luksus vs budget 7

Jeg er ENDELIG ved at komme over min forkølelse som jeg var så heldig at “fange” natten til mandag. Jeg har haft en uge med hovedpine og utilpashed, og det er jeg virkelig ved at være træt af! Det passede jo helt fint med dette besøg. #not.

Anyway. Så vil jeg idag tippe jer om den kendte Instagram-kjole som I sikkert godt allerede kender til. Jeg kan ikke helt finde ud af, om jeg egentlig gerne vil eje den, eller om den ko ligesom er malket for mange gange nu. heheh. Men den er altså sød. Det indrømmer jeg gerne, men jeg nægter at bruge næsten 1400 kr på en kjole som jeg måske kun får brugt 1-2 gange. Især fordi jeg bare ikke er en “kjole-pige”. Men når vi snakker om en næsten identisk kjole til kun, hold nu fast – 126 kr, så er jeg frisk. Og den er på tilbud. Jeg skal faktisk til fødselsdag på søndag, og der passer den ret godt til. Jeg kan bare ikke nå at få den hjem. øv!

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN LILLE KRISE OG LÆGENS SVAR