PICK OF TODAY: DENIM DUNGAREE DRESS

MINE DÅRLIGE UNDSKYLDNINGER FOR AT KØBE TASKEN

marc-jacobs-shutter2Jeg har jo købt denne smukke taske, og jeg har haft en hel del undskyldninger for at jeg endelig skulle købe den. Undskyldinger er der nok af, og det gjorde nok også, at jeg til sidst bare tænke “Fuck nu det. Jeg køber den sku!” Det er det bedste køb jeg længe har gjort mig, og jeg har nu skrevet nogle af de undskyldinger som jeg kan huske op. Jeg er nok flere. For jeg overvejede det godt nok længe inden jeg en dag kørte kortet igennem.

“De penge jeg fik af farmor i fødselsdags- og julegave skal jo bruges på noget. Ikke?” Jeg burde nok bruge dem på bøger, mad eller bare gemme dem til når pengene er små. Men nej. Jeg skulle bare eje den taske.

“Jeg har stadig ikke belønnet mig med noget efter jeg fik 12 til sidste eksamen.” Øh jo. Det har du. Faktisk næsten mere end du burde. Men hvem holder regnskab – jeg gør hvertfald ikke. hah!

“Jeg får snart en rigtig god løn!” Og det gør jeg faktisk. Det er som om at det er det som gør, at jeg godt kan bruge penge på en taske som jeg egentlig godt kan leve uden (læs: Men jeg vil ikke).

“Jeg får jo penge tilbage i Skat, og snart er der også feriepenge til mig.” Se undskyldningen ovenfor.

“Jeg har kigget på den siden november, og jeg mangler altså en ny taske!” Altså mangler og mangler. Det er måske et stort ord. Men den er nu pæn, og den ville passe så godt ind til alt i mit klædeskab. Det gør den så også til perfektion.

“Jeg har haft helt vildt travlt den sidste tid, så det er vidst bare på sin plads, at jeg forkæler mig selv lidt.” Det er nok den mest brugte og kendte undskyldning når der er noget jeg gerne vil have. Jeg har desværre bare altid travlt.

Selvom der har været en masse dårlige undskyldninger så er jeg så sindsygt glad for mit køb. Jeg har selvfølgelig sparret op, og tænkt mig om inden jeg gik ud og bruge så mange penge. Jeg tror også I ved hvor glad jeg er for den. I får hvertfald set den meget både på bloggen, Snapchat og Instagram.
Her til eftermiddag vil jeg igen tage den på over mine skuldre. Jeg tager nemlig i biografen med min mor, hvor vi skal se “Kærligheden kender ingen grænser”. I kan nok fornemme hvor meget jeg i denne weekend hygger mig i Kolding.

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PICK OF TODAY: DENIM DUNGAREE DRESS