EN DAG I MIT LIV GENNEM SNAPCHAT #17

MY STYLE NO. 292

my-style-292my-style-2922my-style-2923my-style-2925 my-style-2924For ikke så længe siden købte jeg skjorten som I kan se ovenfor. Jeg har faktisk kigget på den en del uger, og hver gang jeg ville købe den, så var den udsolgt i min størrelse. Jeg går generelt ret meget i skjorter, og jeg elsker når de er lidt anderledes. Jeg kunne ikke stå for de simple og klassiske striber, men noget som jeg slet ikke kunne få øjnene fra, er fuglene som fylder på hele skjorten. En anden detalje som de fleste af jer også godt kan se, er de lettere skøre ærmer, som giver det perfekte twist til skjorten. Jeg synes hvertfald at Love & Divine er virkelig gode til at lave tøj som både er skørt og rigtig pænt på samme tid.

Dertil havde jeg mine bukser på som jeg har klippet lidt i. Jeg synes de trængte til nyt liv, og der skal virkelig ikke mere end en saks til dette. Som I kan se, så havde jeg også mine netstrømper på, som lige giver det sidste til sådan et look.

Nu vil jeg smutte på arbejde efter en god dag i praktikken. Jeg tror det ender med en træning iaften, så jeg ville bare lige hurtigt tjekke ind. Håber I er kommet godt ind i den nye uge.

LOVE & DIVINE top(her)  NEW RIVAL jeans  PULL & BEAR bælte
MARC JACOBS taske(her)  ASOS sko  E-BAY strømper(her)

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN DAG I MIT LIV GENNEM SNAPCHAT #17