INSTAGRAM VOL. 36

NELLY SAVED ITEMS

nelly-saved-itemsADLINK: 1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

Jeg har været inde og kigge på Nelly et par gange de sidste uger, og der har jeg efterhånden fået samlet noget lækkert sammen. Jeg synes især jeg tænger til en ny jakke, eller trænger er måsket det forkerte ord – jeg tænker at det kan diskuteres. Mine veninder og K ville nok være ret uenig med mig, men man kan aldrig få nok. haha. Derudover har jeg forelsket mig alt for hårdt i de lækre bukser som I kan se som nr 6. Jeg synes de er super cool, og de er perfekte til det danske sommervejr. hm. Skal, skal ikke?

Jeg håber I alle har haft en dejligt dag, og ha en skøn weekend! For mit vedkommende kommer den til at stå på arbejde, og imorgen efter job drager jeg mod Århus, hvor jeg skal være sammen med hende her. Husk endelig at følg med på Snapchat. Der skal jeg nok opdatere 😉

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTAGRAM VOL. 36