9 RIGTIG PÆNE BLAZERE

OUTTAKES #4: MIN KÆRESTE SOM FOTOGRAF FOR FØRSTE GANG

Sidste fredags fik jeg min kæreste til at tage outfitbilleder til bloggen for første gang, og det kom nogle rigtig gode billeder ud af det, men der er godt nok også landet nogle ret uheldige billeder på mit SD-kort. Især fordi jeg grinte så meget. Derfor får I idag 4. omgang af outtakes, som kun er lettere(host) uheldige billeder fra i fredags.

I kan se de tidligere outtakes indlæg her, her og her.

I denne weekend skal jeg arbejde nede i butikken, og på søndag tager jeg til Nordjylland for at besøge min farmor. Jeg var også på arbejde i onsdags, hvor jeg fik købt en ny skjorte hjem. Jeg har kigget på den nogle gange, så nu skulle det altså være. Jeg vil selvfølgelig vise jer den her på bloggen også, men I får lige et sneak peek her.

linjeprikketmy-style-2906“Hold. Hold. Hold. Haha. Jeg kan snart ikke mere!”

outtakes4“Jeg forsøger VIRKELIG at holde masken.”

collager112“Okay. Nu fik jeg grineflip. Giv mig lige 2 minutter.”


facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 RIGTIG PÆNE BLAZERE