E-BAY TIP: FISKENET

PICK OF TODAY: DENIM DUNGAREE DRESS

PICK of today: ASOS Denim Dungaree Dress in Mid Wash Blue

ASOS Denim Dungaree Dress in Mid Wash Blue

Jeg har kigget på sådan en kjole ret længe nu, men alle dem jeg har prøvet har bare ikke siddet som de skulle. De har enten været for korte, for stramme og eller bare ikke passet til min krop. Det har dog ikke stoppet min søgning, og jeg satser stærkt på, at jeg finder en som bare lige er mig. Jeg overvejer derfor at klikke kjolen her hjem. Jeg er ret vild med den alt for lækre blå farve, det lidt slidte look og at den er oversize. Det gør nok, at jeg kan få min røv i den. haha.

Dagen i dag står på praktik, og derefter skal jeg på arbejde. Jeg skal kun arbejde fredag i denne weekend, da jeg i aften smutter til Kolding hvor jeg skal tilbringe min weekend. Jeg skal bla. til frisør, optiker og hygge mig med mine forældree. Derudover glæder jeg mig ufattelig meget til ikke at skulle så meget. Det er så længe siden jeg har haft sådan en weekend sidst.

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

E-BAY TIP: FISKENET