UGE 16: HAMBORG, PUNKTERET BIL OG FERIE

4 LÆKRE SAGER FRA FRØLUND

froelund-pulz-jeans1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER

Selvom jeg lige er kommet hjem fra en fantastisk tur til Hamborg, så har jeg da stadig en stor lyst til at shoppe mere. Altså det er vel klart, for der er simpelthen så mange lækre ting som frister for tiden. Jeg synes altid at denne tid på året er lidt “farlig” at have penge i, da alle forårsagerne kommer frem, og man synes efter flere måneder med regn, sne og mørke, at ens klædeskab trænger til nyt liv. Jeg forsøger at blive bedre til at bruge farver, og hermed ikke ment med mørke farver – dog har jeg lige forelsket mig i den flotteste bomber som I kan se ovenfor.

Jeg har været inde og kigge lidt på Froelundwebshop.dk, og jeg har fundet noget rigtig lækkert tøj fra Pulz Jeans. Jeg kender godt til mærket, da jeg faktisk har en blazer herhjemme fra Pulz Jeans. Kvaliteten er fantastisk, og deres sans for detaljer kan I jo sagtens se. Den blå jakke med blomsterne koster 400 kr fordi den er på tilbud, og jeg overvejer sådan om jeg skal klikke den hjem. Dog tror jeg ikke helt min økonomi for aprilmåned er enig med mig, så måske det skal være en Maj-gave til mig selv? Hvertfald så er det ikke sidste gang jeg klikker ind på Froelundwebshop.dk.

billede1234

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGE 16: HAMBORG, PUNKTERET BIL OG FERIE