EN OPSAMLING: UGE 13

6 PÆNE SANDALER SOM DU BARE LIGE KAN HOPPE I

6-paene-sandaler-du-bare-lige-kan-hoppe-i1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER

Så er det lige ved at være op over. Imorgen tidlig skal jeg op til min første deleksamen, og jeg føler, at jeg er så klar som jeg kan være. Jeg er selvfølgelig ved at blive lidt nervøs, men det er nu meget naturligt. Jeg skal ind til en borger, og yde den pleje som jeg altid gør, og derudover skal jeg vejlede i kost. Det er nok den del som jeg er mest nervøs for, da hun har hørt det så mange gange nu, at hun nok er ved at være træt af at høre på endnu en sygeplejerske/ studerende. Men det ville da også være kedeligt uden udfordringer.

Og nårh ja. Midt i min forberedelse drømmer jeg lige om de her fine sandaler som I kan se ovenfor. Jeg bliver nødt til at eje sådan et par til sommer! Jeg er især vild med 2 og 4. kæft de er flotte jo!

facebookinstagramsnap følg chat

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN OPSAMLING: UGE 13