4 LÆKRE SAGER FRA FRØLUND

EN DAG I MIT LIV GENNEM SNAPCHAT #18

Følg mig på Snapchat: Camillaov

I torsdags da K og jeg tog til Hamborg havde jeg følge-dag. Det var en lidt anderledes dag, da jeg havde jer med på en roadtrip til et andet land, lidt shopping og ellers bare en masse hygge. Jeg viste jer også 2 af mine køb som jeg gjorde den første dag. Jeg var bla inde i Zara hvor jeg fandt den lækreste jakke, som I snart får at se lidt mere til.

Idag har jeg været i skole, og nu her skal jeg bare have læst, indtil den i aften står på træning, hvor jeg skal træne ben. Det er faktisk rigtig rart at være tilbage til en fast rutine igen, men jeg kunne nu alligevel godt bruge en lille ferie igen. Hvem kunne næsten ikke det?

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 LÆKRE SAGER FRA FRØLUND