BRODERET DENIMJAKKE

ER DET FORKERT AF MIG AT VÆRE STOLT?

desktop26Jeg kan godt forstå hvis nogen tænker: “Hvorfor har hun et behov for at vise alle den mail?” Det ved jeg nu heller ikke om jeg har, men jeg kunne slet ikke få mine arme ned, da jeg modtog mailen. Som I nok kan læse, så modtog jeg mailen, da jeg sidste gang afleverede den studieplan som jeg har brokket mig over et par gange (eller flere). Jeg kunne slet ikke lade hver med at smile, og det kan få de dage som disse virke små og ligegyldige. At jeg har en vejleder som også ser min potentiale gør bare, at jeg er endnu mere sikker på at sygeplejerske er mit fag. Jeg er idag færdig i praktik på plejecenteret, og det har været nogle meget lærerige uger både personligt og fagligt. Personligt har jeg lært meget om hvilken sygeplejerske jeg ønsker at blive, hvad der fungere bedst for mig og mine patienter. Fagligt set er det sindsygt svært at skrive kort om hvad jeg har fået ud af det, fordi jeg synes det er helt ufatteligt hvor meget jeg har lært. Jeg er blevet klogere på en masse mht. sygdomme, tilgange til mennesker, kulturer og generelt om hvor vigtigt mit job er (når jeg engang er færdig). Den del kan godt skræmme mig en smule, for om ikke særlig længe, så står jeg der helt selv. Hver ting til sin tid. haha.

Jeg kan godt forstå, hvis folk undre sig lidt over hvorfor jeg delte mailen, som I ser ovenfor med jer. Men jeg har da ret til at være stolt, og jeg tror ikke altid man er god til at rose sig selv. Jeg har igennem de sidste mange uger virkelig fundet ud af, at jeg bliver en rigtig god sygeplejerske, og at jeg virkelig har en kæmpe passion for dette fag. Stedet hvor jeg har været i praktik har virkelig været med til, at jeg har indset dette. Jeg mener ikke det er forkert af en at være stolt, for nogengange er den bedste ros altså bare fra en selv. Jeg tror tit, at det bliver sammenlignet med, at man er egoistisk, men der er sandelig også forskel på hvordan man gør det. Jeg har virkelig koklet disse uger i praktikken, og jeg har vokset og klaret mig så godt. Jeg har sku ret til at være stolt. Så det vil jeg blive ved med at være, og når jeg er inde ved en borger og det er gået som det skulle, så har jeg også ret til at sige: “Du gjorde det sku godt, Camilla! Sådan!” Husker I at rose jer selv? Det er slet ikke forkert at være stolt af en selv.

facebookinstagramsnap følg chat

4 kommentarer

 • Sikke en fantastisk mail og få! Og tror du har ret – når man selv indser ens eget potentiale, og tør være stolt af sig selv, så tror jeg også at forudsætningerne for læring og udvikling er højere 😇 jeg kan i hvert fald godt forstå du er stolt! ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Ja lige præcis. Det er bare lige med at tage skridtet. 😉
   Tusinde tak søde Malene!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine Roland

  Hold nu op hvor er du bare sej! Og nej det er på ingen måde forkert at være stolt at sig selv. Det er helt klart noget alle kan lære af, for kan må sgu gerne klappe sig selv på skulderen når man knokler hårdt 😉 you go girl 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   tak tak TAK! Det er jeg glad for at du siger :* Sådan har jeg det også 🙂
   Tusinde tak for din søde besked!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRODERET DENIMJAKKE