OUTFIT NO. 294: ET BOY-ISH LOOK

INSTAGRAM VOL. 37

Hold nu op, hvor er denne uge altså bare gået hurtigt! Lige pt sidder jeg på skolen og er ved at få den sidste del af min undervisning, inden psykiatrien for alvor går igang. Ligeså snart jeg har fri, skal jeg skynde mig ned på job, og da det idag er min anden sidste vagt nede i butikken. Imorgen har jeg sidste dag, og en del af mine kollegaer har gjort det klart, at jeg skal huske rundstykker. Så, note to self!

Imorgen når jeg har fri kommer min veninde Maria og besøger mig efter hun i 4 mdr har rejst verden rundt. Eller egentlig kun Vietnam, Cambodia, Thailand, Australien og New Zealand, og shit hvor jeg glæder mig! Hun sover ved mig indtil søndag. Vi skal hygge, snakke og spise masser af slik. #YES! På søndag skal jeg arbejde på aflastningshjemmet, så jeg skal virkelig nå et par ting i denne weekend. haha. Men det er dejligt at tjene pengene jo. Jeg vil tjekke ind når jeg kan. God weekend <3

Følg mig på Instagram: Camillaovlinjeprikketinsta-371. Lidt detaljer fra det her fine outfit. Jeg er så vild med trøjen som faktisk er ret billig!  2. Jeg var i Århus for nogle uger siden, for at besøge min veninde Emma. Vi var bla. på Street Food.  3. Fiskenet er virkelig det nye.  4. Jeg var hjemme ved mine forældre en weekend, og der var min mor og jeg ude at gå en dejlig tur! Naturen er så pæn altså.  5. Jeg er fortsat virkelig vild med min fuglebluse, og den har I også set flere gange nu. Bla her.  6. Normalt er jeg ikke særlig uheldig. Men det var jeg hvertfald den dag jeg tabte en mælk midt i et supermarkedet.

collager1357. Jeg har købt den fineste denimjakke fra H&M som er broderet. Nu er jeg klar til sommer!  8. Den dag jeg havde jakken på, og der skulle tages outfitbilleder blæste og regnede der så meget, at det ikke kunne lade sig gøre. Derfor blev det til et baglæns selfie. haha.  9. Min kat Ronja. Min far tog lige et godt billede, og blev nødt til at dele det.  10. Endelig lykkes det! Dog blev håret også sat op den dag, da der blæste lidt.  11. Min far og farmor. 2 af de vigtigeste mennekser i mit liv <3  12. Da vi var i Hamborg ventede jeg en del på K. Derfor dette billede.

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT NO. 294: ET BOY-ISH LOOK