CRAVE OR SAVE #15

MIN VENINDEBOG – LÆRKE

“Min venindebog” er et tiltag på bloggen hvor ikke jeg, men mine veninder vil lave et indlæg for jer. Kan I huske de venindebøger man havde, da man var små? Sådan én vil jeg også forsøge at få fyldt op af mine veninder, dog er de bare nogle år ældre. Jeg håber, I synes det er sjov læsning, og hvis I synes jeg mangler nogle spørgsmål, så sig endelig til.

Tak til mine dejlige veninder <3 I dag skal I møde Lærke:linje-prikker-lyseroeddscn3094Galla på vores efterskole SINE i 2011. Vi ser så unge og uskyldige ud.

Alder: 23 år
Jeg bor i Aarhus. Det skal altså staves med dobbelt A.

Hvad laver du til hverdag? Til hverdag læser jeg jura på Aarhus Universitet, arbejder og har en uendelig kamp om at tabe 10 kg.

Jeg bruger meget af min fritid på… Jeg arbejder på at tabe 10 kg. Dertil spiser jeg rigtig meget kage og chips, så det fungerer super godt.

Camilla og jeg kender hinanden fra… Millo og jeg var roomies på efterskolen i 10. klasse.

Hvordan vil du beskrive din stil? Sort, sort og sort. Og så lige lidt mere sort.

Mit næste køb skal være… Selvom jeg sværger til sort, og faktisk kun bærer sort, har jeg forelsket mig i et par babylyserøde suede sneakers fra Puma. De er SÅ fede, og klart mit musthave for dette forår. Jeg har fødselsdag lige om lidt, så jeg krydser fingre for, at jeg ikke selv behøver at købe dem. Selvom de faktisk ikke er så dyre..

Hvis jeg skal være god ved mig selv, så spiser jeg kage og chips, og ignorerer de mange kalorier, der ikke engang sætter sig de rigtige steder.

Den bedste serie jeg har set er… Hvis jeg spiser kage og chips er den perfekte serie for mig ”The Office”. Den er simpelthen for sjov. Hvis jeg skal blive mind-blown så ser jeg ”Westworld”. Jeg anbefaler den serie til alle. ”Suits” ligger i mit blod. Det er ligesom en betingelse for at læse jura.

Når jeg er sammen med Camilla bruger vi meget tid på at… Når jeg ses med Millo, er det oftest sammen med vores to resterende roomies. Det sker desværre for lidt, men det er altid en fornøjelse. Jeg har efterhånden kendt Millo i mange år. ”I vores unge dage” var alt fis og ballade. Det er det skam stadig, men samtalerne er klart blevet dybere. Vi taler om vores liv på godt og ondt (mest godt), om nutiden, om fremtidsplaner og generelt bare voksne emner. Når tingene så lige bliver lidt for alvorlige, så hiver Millo os på den ene eller anden måde lige tilbage i 10. klasse. Det er altid rart.

En oplevelse vi har sammen? Hmm. Millo har altid været langt mere erfaren end mig, hvilket igennem årene har resulteret i nogle uvurderlige samtaler, som jeg aldrig ville være foruden. Så siger jeg ikke mere..

Når jeg er alene, kan jeg godt lide at… Jeg ELSKER at være mig selv. Så der er simpelthen ikke noget, jeg ikke kan lide, når jeg er alene. Men jeg kan særligt godt lide at spise kage og chips, og ignorere de mange kalorier, der absolut kun sætter sig de forkerte steder.

Mit særlige talent er, at jeg kan bage en vanvittig chokoladekage. Det er så også det eneste, som jeg kan præstere i et køkken. Og så lige spaghetti kødsovs, men SÅ går den heller ikke længere.

Den perfekte fredag aften er for mig… Jeg er nok lidt skizofren på det område. Den ene fredag aften vil jeg ikke andet end at drikke drinks og danse hele natten. Den anden fredag vil jeg aller helst bare putte under dynen med min kæreste, kage og chips med en rigtig god film. På mine gamle dage hælder jeg nok mest til løsning nr. 2. Man er vel 23 år.

Mit højeste ønske er EN HUND!!!! Min ejerforening er desværre kedelig.

Det gør mig stresset når, jeg løber tør for kage og chips.

Det bedste der er sket i mit liv er… Jeg venter stadig på min hund.

Hvor ser du dig selv om 20 år? Så længe jeg ikke bor i en lille by på landet med kun én købmand, er jeg nok meget tilfreds.

Læs flere venindebøger: Mia (her), Laura (her), Emma (her), May (her) og Amalie (her).

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CRAVE OR SAVE #15