ER DET FORKERT AF MIG AT VÆRE STOLT?

NOGET OM PÅSKEFERIE, NYT JOB OG FÆRDIG MED MODUL 6

outtakes2Billedet er fra dette indlæg, men det udtrykker min glæde så godt, at jeg bare måtte bruge det. hehe. 

Igår gik jeg officielt på påskeferie, som faktisk strækker sig ind i næste uge for mit vedkommende, da jeg igår afsluttede mit modul 6 forløb. Jeg har jo ikke fået karakter endnu, da det var en skriftlig aflevering, men jeg satser da stærkt på, at jeg er bestået. Vi får ikke karakter til den grundet praktikken, så det gør det lidt svært at vide hvor man ligger. Men vi kan komme til evaluering, så det er klart noget jeg vil overveje. Men det er så ikke det jeg skal tænke på nu – jeg skal bare nyde min ferie. Jeg er taget hjem til mine forældre, hvor jeg skal bruge mine dage indtil mandag. Vi har faktisk ikke rigtig nogen planer, andet end vi skal besøge min farmor, men ellers skal der bare nydes at man bare kan slappe af, og vigtigst af alt – stå op når man vil. haha.

Så nu er jeg halvvejs. Halvvejs gennem mit studie. Inden jeg ser mig om er jeg sygeplejerske, og jeg indrømmer det gerne – det er lidt skræmmende. Jeg har haft 10 fantastiske uger i praktikken ved hjemmeplejen, og selvom det ikke er det jeg vil arbejde med senere, så er jeg skide glad for at jeg har fået muligheden. Især fordi jeg har lært helt ufatteligt meget – nok mest fordi jeg har kørt en del selvstændigt. Jeg har læst i 1 år og 3/4. Det er jo sindsygt.

Og med det, så vil jeg lige fortælle jer, at jeg har fået nyt job. Jeg har fået arbejde på et aflastningshjem for børn og unge i alderen 0-23 år. Jeg har haft en enkelt vagt, og jeg er allerede helt vildt glad for det! Selvom jeg har været glad for at arbejde i Jill & Joy så er jeg ekstremt lykkelig for, at jeg har fået muligheden for at arbejde med noget, som jeg virkelig brænder for, især fordi det er inden for det felt som jeg gerne vil arbejde med, når jeg først er uddannet. Som jeg fortalte jer om her, så skal jeg i næste praktik i børne/ ungepsykiatrien som jeg glæder mig helt ufattelig meget til. Det er også disse børn jeg arbejder med nu, bare på en anden måde, selvfølgelig. Fra maj er det, det eneste job jeg har – udover bloggen, for jeg har valgt at sige op nede i butikken. Jeg kommer til at savne det rigtig meget, men det er også på tide, at jeg siger farvel til den del. Det er jeg nemlig klar til. Jeg har stadig lidt svært ved at forstå, at jeg har fået det job og at jeg har fået den mulighed, så det kunne jeg selvfølgelig ikke sige nej til. Når jeg har været der nogle flere gange, så vil jeg lige lave endnu et indlæg for at følge op. Lige nu er jeg hvertfald helt høj over, at dette job er mit!

Og god påske venner! Nyd jeres fridage <3

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER DET FORKERT AF MIG AT VÆRE STOLT?