NOGET OM PÅSKEFERIE, NYT JOB OG FÆRDIG MED MODUL 6

OUTFIT NO. 293: BRODERET DENIM & RØDE STRIBER

outfit-no-293outfit-no-2936outfit-no-2932outfit-no-2931Igår tog min mor, far og jeg til Jelling på en lille familieudflugt. Det er mange år siden nogen af os sidst har været i Jelling, så vi så lige vores snit til at være en smule kulturelle. Vi har ingen påskefrokoster som vi skal til i år, og vi plejer faktisk at være ude at rejse i påsken, men det passede ikke så godt i år for nogen af os, så derfor er det med at nyde det gode vejr herhjemme (host…). Da vi havde gået rundt inde i Kongernes Jelling og set Jellingestenen, så fik jeg lige min mor til, at tage nogle billeder af dagens outfit, når det ikke lykkes sidste gang – som jeg snakkede om her. Min nye jakke har I jo set, og den er simpelthen så fed! Jeg er godt nok glad for, at jeg har beholdt den, og jeg kan allerede nu sige, at det ikke er sidste gang i ser den. Jeg skal faktisk til Hamborg i næste uge, og der er vejret en smule bedre end her, så der skal den selvfølgelig også med!
Outfittet er jo ret afslappet, men det passer jo også rigtig godt til en lille udflugt. Vejret var også en smule koldt og det regnede, så derfor var dette simple men praktiske look perfekt, synes jeg.

Idag er jeg på arbejde, og indlægget her er derfor planlagt. Hvis jeg kan tage mig sammen når jeg har fri omkring 16.15, så vil jeg lige tage til træning inden jeg tager hjem til mine forældre igen. Imorgen tager op til Nordjylland for at besøge min farmor, så der når jeg det hvertfald ikke. Og jeg spiser så meget, når jeg er hjemme ved mine forældre, så jeg skal lave noget cardio når muligheden er der. haha.

SAMSØE trøje(her)  TIGER OF SWEDEN jeans(her)
H&M jakke(her)  BELSAC taske(her)  LACOSTE sko(her)

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOGET OM PÅSKEFERIE, NYT JOB OG FÆRDIG MED MODUL 6