EN DAG I MIT LIV GENNEM SNAPCHAT #18

OUTFIT NO. 294: ET BOY-ISH LOOK

outfit-no6outfit-no3

outfit-no2outfit-no5collager124Jeg ELSKER at have løst tøj på! Jeg synes både det ser skide smart ud, og endnu bedre: det er så behageligt at have på. Jeg kan godt lide det lidt drengende-look, men for lige at gøre det en smule feminint satte jeg det sammen med et par fiskenet strømper og mine (næsten) alt for brugte støvler fra Ten Points. Jeg kan desværre ikke længere finde et link til dem på nettet, men så snart de kommer online igen, så poster jeg dem endnu engang. I promise!
Den første dag i Hamborg havde vi besluttet os for, at ville slappe af, shoppe og nyde byen. Vi skulle forinden det lige køre i omkring 3,5-4 timer, så derfor skulle mit tøj være løst. Jeg havde mine Monki jeans på, som faktisk er blevet meget for store til mig, så nu bruger jeg dem kun under tøj, da de hænger på mig. Ikke så kønt. haha. Men de fungere godt til looket ovenfor, så hvorfor ikke? Og looket som I ser ovenfor, fik I også et indblik af her.

Om lidt over en time skal jeg på arbejde, og i aften skal jeg hjem til Mia, hvor jeg bla skal spise god aftensmad med May, Laura og Amalie. Derudover skal vi snakke lidt for meget, og have en rigtig hyggeaften som vi desvære til tider ikke er for gode til at holde, hvor vi alle er samlet. Det har mest været pga. praktik, for der har vi alle så travlt. Men iaften skal det være, og jeg glæder mig!

MINIMUM trøje  MINIMUM strik  MONKI jeans(her)
E-BAY strømper(her)  MARC JACOBS taske(her)  TEN POINTS støvler

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN DAG I MIT LIV GENNEM SNAPCHAT #18