INSTAGRAM VOL. 37

SPONTAN DATE, FÆRDIG I BUTIKKEN OG ALT FOR MEGET SLIK

outfit-no-293Siden igår omkring kl. 11 havde K været en smule underligt i den måde han skrev på. Han blev ved med at spørge hvornår jeg havde fri fra job, og da jeg skrev, at jeg kunne være hjemme kl. 18.45 ca, så skrev han, “hvis bare du er hjemme ved en 18.30-18.45 tiden, så er det okay”. hmm. Jeg vidste at hans ville lave mad til jeg kom hjem, så tænkte kun at det kunne være det. Da jeg kommer hjem fra job ligger der en seddel på mit spisebord, om at jeg havde præcis 30 min til at klæde om inden vi skulle ud og spise og derefter i biografen. Okay. Jeg kunne slet ikke lade være med at smile. Han tog fuldstændig fusen på mig, og synes det var sådan en sød tanke fra ham, fordi han nu (igen) er væk i 1 uge. Men mig hurtig under badet, og så min nye kjole på. I kan stadig nå at se den på min Snapchat (Camillaov). Vi var inde og se Fast and Furious 8, og den kan klart anbefales. Den er SÅ god! Jeg kan godt forstå, at der er så mange som har været inde og se den, da der både er god action og gode grin med i den. Filmen var færdig lidt i 24, og efter en hel dag med skole og job, så var jeg ved at være smadret.

Jeg har været oppe siden kl. 6 imorges, da jeg igen skulle køre K til lufthavnen. Han skal dømme VM i skolebasket den næste uge i Kroatien. Selvom kl. 6 ikke er så slem, så gad jeg godt lige, at have sovet lidt længere nu når jeg først skulle møde kl. 10 på arbejde i butikken. Men det var jo min sidste dag i dag, så jeg mødte op på arbejdet kl. 9.30 med friske rundstykker, da det er “lidt” af en tradition, at man har det med. Det fortalte jeg også om her. Da jeg sad der og spiste mit rundstykke, kunne jeg ikke lade være med at tænke over, hvor underligt det er, at det her er sidste gang, de sidste timer, hvor jeg skulle sælge. Gøre det jeg i de sidste år har elsket at gøre. Mode har i de sidste mange år fyldt meget i mit liv, også pga bloggen her, men jeg kan også mærke, at det er tid til, at jeg skal afslutte det kapitel. Der er meget i mig som virkelig kommer til at savne det – og mine kollegaer, men jeg er nu også glad for, at jeg nu har fået et job på et aflastningshjem. Jeg har været afsted en gang nu, og jeg skal arbejde der igen imorgen. Jeg har glædet mig i flere dage nu på at skulle arbejde igen, og det må man jo sige, er en god start. Jeg ELSKER det! Det er lige mig, og det får mig virkelig til at forstå/ mærke, at jeg har en kæmpe forkærlighed for special sygeplejen. Det er jo ikke sygeplejemæssigt jeg skal arbejde der, men mere som en pædagogmedhjælper – dog skal jeg arbejde, passe og pleje de børn som jeg gerne vil arbejde med, når jeg om lidt over 1 1/2 år er færdig som sygeplejerske. Så ja. Nu er jeg færdig i Jill and Joy, og der har jeg virkelig været glad for at arbejde. Jeg er sindsygt glad for, at jeg for et år siden fik muligheden, for der var jeg slet ikke klar til at slippe det. Jeg har haft nogle fantastiske kollegaer, og jeg vil uden tvivl tænke tilbage på det her år, som noget rigtig godt. Men jeg er stoppet, og det er faktisk det eneste rigtige <3

….. Vi springer lige lidt i handlingen. haha

Om ikke så længe kommer min bedste veninde Maria, som skal være her fra lørdag til søndag. Som jeg fortalte om her, så har hun været ude at rejse i 4 mdr, og endelig er hun tilbage! Jeg har savnet hende ufattelig meget, og selvom hun bor i Kolding, så kan jeg godt mærke, at jeg har savnet hende i min hverdag. Planen er, at vi skal spise god mad, spise masser af slik og endelig bare hygge os/ snakke. Det er jo ikke meget vi har snakket sammen i de sidste måneder, fordi det har faktisk ikke været så nemt igen. Men nu skal vi endelig snakke hele natten igen – hvis jeg kan holde mig vågen. haha. Vi har det altid så godt sammen, for vi plejer faktisk at lave det meste sammen. Især da vi begge var singler var vi begge hinanden dates til lidt af hvert.

Anyway, så er det en meget følelsesmæssig dag som I nok kan læse jer frem til. Jeg har ikke helt forstået, at jeg nu er færdig nede i butikken, og at jeg nu skal til at arbejde med noget, som er noget helt andet. Jeg skal nu arbejde med noget som jeg hvertfald virkelig brænder for, og jeg kan mærke, at det er det rigtige for mig. Den anden ting som er lidt følelsesmæssigt er at få Maria hjem igen. Det lyder helt åndsvagt, da hun jo “bare” er min veninde, men vi har et skørt og meget tæt forhold. haha. Alt i alt har jeg virkelig glædet mig til denne weekend!

Håber også at I nyder jeres! Vi blogges <3

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTAGRAM VOL. 37