UGE 15: FÆRDIG MED MODUL 6, JELLING OG HYGGE VED FARMOR

STUDENTERKJOLER + RABATKODE

studenterkjoler-rabatkodeADLINK: 1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

Glædelig anden påskedag venner! Jeg sidder stadig et par timer endnu hjemme ved mine forældre inden jeg skal hente K i lufthavnen. Jeg ved ikke med jer, men jeg føler virkelig at det er søndag. Jeg startede dagen med at sove længe, se en film i sengen og derefter spiste jeg god morgenmad med mine forældre. Lige nu sidder jeg ved mit skrivebord hjemme ved mine forældre, for at svare på lidt mails og lave dette indlæg til jer. Mens jeg gør det, så er jeg ved at spise noget af det påskeæg jeg fik igår. Jeps. Så gammel er jeg nemlig. haha.

Jeg ville egentlig også bare lige dele en rabatkode med jer. I kan få -20% på alle kjolerne som I kan se ovenfor, men koden TREAT – den kan bruges til og med imorgen kl. 10. Det er dog ikke kun kjolerne, men på alt Nly trend I kan benytte koden på. Nelly har nogle fantastiske kjoler som man sagtens kan bruge til studentertiden og efter den skønne tid. Jeg havde selv styr på min kjole på dette tidspunkt for 3 år siden, og jeg tænker at de fleste af jer (som bliver studenter i år) er igang med at kigge. Hvis jeg skulle have min hue på igen, så kunne jeg godt overveje kjole nr. 8 og 9. De er virkelig søde!

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGE 15: FÆRDIG MED MODUL 6, JELLING OG HYGGE VED FARMOR