SPONTAN DATE, FÆRDIG I BUTIKKEN OG ALT FOR MEGET SLIK

UGE 17: VENINDEHYGGE, RUNDSTYKKER OG ARBEJDE

Min uge startede som jeg tror de fleste ønsker at den skal begynde. Jeg vågnede op til en SMS hvor der stod, at vores undervisning er aflyst. Dog mangler vi så den del af undervisningen, så der er jo for og imod for sådan en uventet fridag.

Tirsdag var jeg i skole, hvor vi bla havde undervisning i sygdomlære. Det var super spændende, men jeg kunne godt mærke, at det er ved at være noget tid siden, at jeg sidst har været til undervisning en hel dag, da jeg jo de sidste mange uger har været i praktik.

Onsdag skulle jeg arbejde i butikken, og lige derefter skulle jeg hjem til min veninde Mia for at spise med Nadine, May, Laura og Amalie. Vi fik lækker mad, og snakkede i en del timer. Det var så hyggeligt, og klart noget vi snart skal igen.

Torsdag havde jeg træningdate med Laura, hvilket I har hørt om en del gange før. Tit er vi bare oppe at træne samtidig og snakker mellem sæt, men denne gang trænede vi skuldre og bryst sammen.

Siden træningen var så god dagen før, vågnede jeg op til et meget ømt brystparti og skuldre. Men jeg kom op, for den stod på ugens sidste undervisning. Om eftermiddagens skulle jeg arbejde i butikken hvor vi havde ret travlt den sidste time.

Da jeg kom hjem fra arbejde lå der en seddel på mit spisebord, hvor der stod at K inviterede mig ud på en date med mad og bio. Jeg havde præcis 30 min til at klæde om, så jeg skyndte mig i bad og smed en kjole udover. Vi var inde og se Fast & Furious 8, og den var virkelig god! Jeg anbefaler den gerne <3

Lørdag morgen stod jeg op kl. 6, da jeg skulle køre K til lufthavnen. Han er i Kroatien i denne uge, da han skal dømme til VM i skolebasket. Jeg skyndte mig hjem igen, da jeg skulle på arbejde kl. 9.30, dog skulle jeg lige have købt nogle rundstykker til butikken, da min sidste dag var igår. Da jeg var færdig med dagen fik jeg den største buket – den var næsten på størrelse med mig! I kan læse mere om det her.

Igår kom Maria endelig hjem til mig! Jeg har ikke set hende i 4 måneder, da hun har været ude at rejse, men endelig er hun tilbage, og vi hyggede os med mad og masser af slik. mums!

Idag har jeg sovet længe sammen med Maria. Vi sov til kl. 11, så vi var tydeligvis meget trætte begge to. haha. Til eftermiddag har jeg arbejdet på aflastningshjemmet, og der har jeg haft ret travlt. Jeg har været på en stue, hvor vi normalt er 2 voksne, men jeg klarede lige de 4 specialbørn alene pga en sygemelding. Nu trænger jeg til endnu en weekend. haha.

Jeg håber I har haft en god uge <3 desktop30

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPONTAN DATE, FÆRDIG I BUTIKKEN OG ALT FOR MEGET SLIK