HEKTISK WEEKEND, TRÆT & NEURO-TEAM

12 TING JEG IKKE KAN FINDE UD AF – DEL 2

outfit-2979Der var nogen af jer som synes det her indlæg var ret sjovt, og jeg lovede jer jo en del 2. Det er det blevet tid til, og jeg må lige grine lidt for mig selv igen. Noget af det virker super dumt, men jeg kan fx virkelig ikke finde ud af at tegne.

  1. Jeg kan ikke finde ud af at gennemføre en samtale mens jeg skriver et indlæg. K har prøvet så mange gange, men jeg ryger total ud af det, og skal derefter lige bruge nogle minutter til at samle mine tanker igen.
  2. Jeg kan ikke finde ud af at ligge den perfekte mascara. Jeg ender med at have det i hele mit ansigt, og fjerner halvdelen af produktet fordi det er landet på min kind. Derfor har jeg vipper på af AJ Eyelash.
  3. Jeg kan ikke finde ud af, at gå alene på toilettet, hvis jeg er fuld. Jeg bruger gerne 15 min på at overtale en veninde om at komme med, for det er jo meget vigtigt med lidt gossip og fuldemandssnak.
  4. Jeg kan ikke tegne. Faktisk er jeg ret elendig til det.
  5. Jeg kan ikke finde ud af at gå i høje hæle. Selvom jeg har omkring 15 par, så har jeg max brugt alle par 1-2 gange. Jeg kan ikke finde ud af det, så derfor har jeg altid de samme høje hæle på, når jeg skal i byen.
  6. Jeg kan ikke finde ud af at tale tysk. Jeg er til gengæld rigtig god til engelsk, men tysk taler jeg ikke. Faktisk var det K som talte med tjeneren osv. da vi var en Hamborg, for jeg stod pænt ved siden af og prøvede at forstå hvad de sagde. Den del gik dog meget godt.

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEKTISK WEEKEND, TRÆT & NEURO-TEAM