UGE 20: DAGAFSNIT OG NY HÅR

2 MÆRKER SOM JEG VILLE ØNSKE SPONSOREREDE MIG

Selvom jeg synes, at jeg går i mange forskellige mærker, så har jeg stadig lagt mærke til, at der især er 2 mærker som jeg er helt vild med. Og bruger derfor en del penge på dem. Sponsorere mig, tak. Selvfølgelig ændre det sig lidt, men for tiden er det 2 mærker som er ekstremt gode til at lave billigere tøj som er lidt anderledes. Jeg er jo en af de typer som hellere vil have meget forskelligt i mit klædeskab end kun 2-3 dyre sager – især fordi ens SU og løn skal kunne betale for det. Altså forstå mig ret – hvis der er noget jeg virkelig gerne vil have, eller bare søger meget god kvalitet, så går jeg efter det. Det kan I fx se da jeg købte denne taske. Men hvis jeg søger en ny jakke, og er usikker på om det stadig er noget jeg vil bruge næste år, så er det en god idé, at finde noget som er billigere. Det kan I også se lidt til igennem disse indlæg. Dem ved jeg I elsker! linjeprikketoutfit-no-293H&M – Dem har jeg altid været stor fan af, og det ændre sig nok ikke. Jeg vil dog sige, at de har ændret stil og kvalitet de senere år, og jeg nu nyder at gå igennem den ellers lettere proppede butik. Jakken her er faktisk stadig ret ny, og den er nemlig en af dem som jeg godt kan være i tvivl om, om jeg stadig synes er fed næste år. Jeg købte den for 399 kr, og derfor er den jo ret billig. Og mega fed!outfit-2961MOVES BY MINIMUM – Jeg har faktisk altid været glad for Minimum, og da de lanserede Moves så kunne jeg ikke få nok. Jeg elsker Moves, da de laver kvalitet for få penge. Det er jo noget som virkelig kan sætte gang i mit tøj elskede hjerte. Jeg købte for ikke så længe siden denne kjole for 480 kr. Den er anderledes, pæn og sygt behagelig.


facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

 • Elsker også begge mærker – købte også netop en blomstret Minimumskjole inden jeg skulle til Milano, fordi jeg slet ikke kan stå for deres prints (;

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Haha nej præcis! Det er de virkelig gode til!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGE 20: DAGAFSNIT OG NY HÅR