UGE 17: VENINDEHYGGE, RUNDSTYKKER OG ARBEJDE

4 TING VI OPLEVEDE I HAMBORG, OG DET BURDE DU OGSÅ

Nu er det ved, at være lidt over en uge siden K og jeg kom hjem fra vores fantastiske tur i Hamborg. Jeg har i dette indlæg samlet nogle af de ting som I skal opleve, hvis I skal være lidt kulturelle i en weekend. Eller det er hvertfald nogle forslag. Vi brugte også en del tid på at shoppe, men det havde I nok regnet ud. Jeg synes hvertfald, at det er nogle gode bud, og kan klart anbefale at prøve alle ting – uanset om det er en kæreste-, veninde- eller en familietur. Jeg var også i Hamborg sidste år, men der så vi lidt noget andet – det kan jeg også skrive om, hvis I kunne være interreseret 🙂 Og hvis I endnu ikke har set min følge-dag video fra den første dag, så kan I se den her.

4-ting-vi-oplevede-i-hamborg-og-det-burde-du-ogsaaBUSTUR RUNDT I HAMBORG
Hvis du kun er i byen i nogle dage, så kan en bustur rundt i Hamborg være en rigtig god idé. Vi valgte at køre med bussen som I ser bag mig, da denne guide også talte engelsk (mit tysk er så dårligt!). Det er en bus hvor man godt kan stige af og på, men man skal faktisk være ret hurtig og vågen, hvis man gerne vil det. Buskortet kan bruges hele dagen, og det er en fantastisk måde at se byen og høre om historien, især fordi du bare ikke kan nå at se det hele på 3-4 dage.

Pris: 15 euro for studerende/ 17,5 euro for voksne


collager127collager133HAMBURGER RATHAUS
Jeg var faktisk inde på rådhuset sidste år, men der var det ikke muligt at få en rundvisning. Om det var fordi det var midt i påsken ved jeg ikke, men denne gang kom vi derind. Og hold nu op, det var simpelthen så flot. Vi havde en rigtig god guide som fortalte en masse historie om selve bygningen, de tidligere borgmestre og om dem som har siddet ved regeringen. Derudover havde hun en del “sjove” facts, som gjorde rundvisningen det bedre.

Pris: 4 euro pr. person


collager128collager129SCT. MICHAELIS KIRKE
På busturen så vi faktisk denne kirke, og vi kunne se, at der var mennesker som gik overrest oppe. Det ville vi også gerne, så derfor gik vi på jagt efter kirken som ikke lå ret langt væk fra rådhuset. Kirken var faktisk ikke noget specielt – selvfølgelig var den rigtig pæn, men vi tog derfor hurtigt alle trapperne op til toppen. 10 etager. fuck. Men vi nåede toppen, og kunne se udover hele byen. Men der blæste så meget, at vi tog de billeder vi ville have, og gik derfor den lange vej ned igen. Udsigten er fantastisk, og helt klart et must hvis man nyder sådan noget. På billedet lige ovenfor kan I bla de fjernsynstårnet.

Pris: kun for kirketårn 5 euro pr. person


collager131DARMSTADT VS HAMBURG
Altså det er jo lidt svært at foreslår at man skal se en kamp mellem disse 2, så måske passer det bedre med, at du skal ind og opleve Volksparkstadion (og måske en kamp). Jeg er ikke en fan-girl, og derfor er foldbold jo heller ikke noget jeg ligefrem går ret meget op i. Så det var fantatisk kun pga stemningen at jeg ville ind og se den kamp, og den var fed! Det vidste jeg godt at det ville blive. Jeg havde dog glædet mig til en øl, men der var simpelthen for koldt. så nej tak.


collager130

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGE 17: VENINDEHYGGE, RUNDSTYKKER OG ARBEJDE