TOP 5 INDLÆG FRA APRIL

9 FLOTTE BIKINIER TIL SOMMER

bikini-nellyADLINK: 1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

Jeg synes efterhånden jeg ser bikinier i alle butikker, og jeg har helt vildt meget lyst til at gå ud og købe mindst 3 forskellige. Hvert år køber jeg faktisk en ny, men sidste år var lige en undtagelse, fordi jeg simpelthen ikke kunne passe nogen. I år er historien en anden, fordi jeg mangler faktisk ikke nogen, men jeg synes næsten der flere pæne bikinier end der plejer at være. Det er nu ikke kun i butikker jeg kigger efter bikinier, men også på nettet – da jeg nu endelig har en nogenlunde idé hvor jeg ligger i størrelserne i de forskellige mærker. Jeg har faktisk lagt nr. 5 i kurven, da jeg er helt forelsket i den. Jeg synes printet er så fint, og “ærmerne” gør bare bikinien lidt ekstra special.

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOP 5 INDLÆG FRA APRIL