12 TING JEG IKKE KAN FINDE UD AF - DEL 1

EN TUR I BYEN + LINK TIL MIN NEDERDEL

18519188_10155141366241745_1035312536_oNederdel her

Ligenu ligger jeg på sofaen med en cola i hånden, mens jeg ser “Say yes to the dress”. Det lyder som en typisk tømmermændsdag, men jeg har det slet ikke dårligt – hvilket både Maria og jeg undre os over. Der er ingen af os som går ret meget i byen længere, så da vi snakkede sammen tidligere idag, var der ingen af os som forstod hvorfor vi ikke har det dårligt. Altså jeg brokker mig ikke, for det er fandme luksus ikke at have tømmermænd. Jeg behandler dog lidt dagen som om at jeg har, for jeg har drukket en cola, spist popcorn og flader nu ud på sofaen. I virkeligheden burde jeg nok lave noget på min studieplan, men det bliver imorgen. Igår havde jeg outfittet som I kan se ovenfor på, og der kom en del kommentar på min nederdel. I så den jo faktisk her, men den er fra Weekday og jeg købte den da jeg var i Hamborg med K. Faktisk så er outfittet super simpelt, men for pokker hvor følte jeg mig sexet!

Imorgen er jeg også hjemme ved mine forældre, hvor vi har snakket om at tage ud for at spise brunch. Derefter håber vi på godt vejr, da min far er ved at lave terrassen, og min mor gør haven sommerklar. Altså jeg skal bare sidde og lave opgave indenfor, fordi jeg ikke kan tage mig sammen idag. Det fortryder jeg 100% imorgen.

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 TING JEG IKKE KAN FINDE UD AF - DEL 1