UGE 21: NEDPAKNINGSKAOS OG MANGLENDE TRÆNING

HEKTISK WEEKEND, TRÆT & NEURO-TEAM

Efter 3 dage hvor jeg næsten ikke har siddet stille, så havde jeg den følelse af at jeg virkelig ikke gad i praktik, da mit vækkeur ringede kl. 6.30.Taget i betragtningen af at jeg læser til sygeplejerske, så er jeg faktisk ret heldig. Jeg møder kl. 8 hver dag, og da det er et ambulatorium har vi lukket alle weekender og helligdage. Men det ændre nu ikke på, at jeg ville ønske at jeg bare kunne slukke min alarm og vende mig om på den anden side her til morgen.

Igår blev vi færdig med at sætte en ny hylde op, rydde op i mit depotrum og sortere i mit tøj omkring kl. 20. Den havde stået på studieplan tidligt søndag, og derefter brugte jeg resten af dagen på at skabe plads, rydde op og stresse mig selv. Selvom det er træls at brugte en hel weekend på netop dette, så var det stadig rart at det er ordnet, så man ikke skal tænke over det i hverdagen. Hvis I ikke er helt med på hvad jeg snakker om, så læs lige det her indlæg.

Selvom jeg var mandags-træt da mit vækkeur ringede i morges, så var jeg alligevel rimelig frisk da jeg stod op. Idag har jeg fulgt en sygeplejerske fra Neuro-teamet, som er dem som er med til at udrede børn og unge som har en psykisk sygdom, som kan være forekommet grundet en hård eller kompliceret start på livet. Det kan fx være børn med ADHD eller autisme – nemlig lige det felt som jeg brænder for. Selvom jeg kun skulle følges med denne sygeplejerske en dag, så kunne jeg slet ikke lade være med at suge det hele til mig. Jeg synes det har været en helt igennem god dag, og jeg er næsten sikker på at det er den del af psykiatrien jeg skal arbejde med, når jeg engang er færdig.

Jeg fik bla lov til at være med til en konsultation omkring en dreng som skulle udredes på ADHD. Jeg var med til undersøgelserne, og jeg skulle med min viden observere nogle kernesymptomer ved ham. En rigtig god oplevelse, og jeg følte virkelig at jeg kunne gøre en forskel, også selvom jeg “kun” er studerende.

Så selvom jeg er træt idag, så har jeg alligevel haft en rigtig god mandag. Jeg græd kun lidt da mit vækkeur ringede (lol). Nu vil jeg tage mig sammen og tage i FitnessDK for at løfte noget tungt op og ned. Med en pause på nu 3-4 dage så er det ikke motivation som driver værket. Slet ikke faktisk. Men mere at jeg ved hvor godt jeg får det når jeg er færdig. Vi ses!

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGE 21: NEDPAKNINGSKAOS OG MANGLENDE TRÆNING