WOULD LOVE TO WEAR

MIN VENINDEBOG – CAROLINE

“Min venindebog” er et tiltag på bloggen hvor ikke jeg, men mine veninder vil lave et indlæg for jer. Kan I huske de venindebøger man havde, da man var små? Sådan én vil jeg også forsøge at få fyldt op af mine veninder, dog er de bare nogle år ældre. Jeg håber, I synes det er sjov læsning, og hvis I synes jeg mangler nogle spørgsmål, så sig endelig til.

Tak til mine dejlige veninder <3 I dag skal I møde min anden roomie fra min efterskole, Caroline.linje-prikker-lyseroeddscn3090

Alder: 22
Jeg bor i smilets by – Aarhus 🙂

Hvad laver du til hverdag? Jeg læser en professionsbachelor i finans, har en evig kamp med at træne op til et halvmarathon og så elsker jeg at hygge mig samt slappe af.

Camilla og jeg kender hinanden fra efterskolen. Vi var roomies, og hvor er jeg glad for at vi har formået at bibeholde kontakten!

Hvordan vil du beskrive din stil? Det var en af de svære. Ville så gerne sige noget sejt, men sort slanker har jeg hørt – såååå, hvorfor overhovedet gå i andet?

Jeg bruger meget af min fritid på at være sammen med mine veninder og kæreste. Jeg elsker at være blandt mennesker, og så bruges noget af tiden da også af og til i et fitness center.

Hvis jeg skal være god ved mig selv, så tager jeg ud og rejser. Jeg elsker at opleve nye steder, og lever utrolig godt efter citatet ’’at rejse er at leve’’.

Den bedste serie jeg har set er Greys hvide verden – helt uden tvivl. Aldrig før har jeg set en serie der har fanget mig i 13 sæsoner! Nu læser jeg jo ikke noget med tal for sjov, så har faktisk brug 234 timer af mit liv på at se Greys…… Hvis man altså ikke tæller med, at jeg efterhånden har set alle sæsoner 3-4 gange…. Måske derfor jeg har fundet min McDreamy der læser medicin – hvem ved??

Når jeg er sammen med Camilla bruger vi meget tid på at grine og have det sjovt. Det er aldrig kedeligt at være i Millos selskab, og igennem årene har jeg fået meget fis og ballade på opleveren. Ligeledes er Millo en veninde der er utrolig nem at snakke med, og derfor også at betro sig til. Jeg har igennem årene nydt godt af at hun har et par år mere på bagen– selvom man ikke skulle tro det ud fra hvis bryster der hænger mest… Hehehe

Når jeg er alene, kan jeg godt lide at se serier. Jeg elsker det simpelthen så meget – og dette er ikke altid en god ting, når man burde få læst til de kommende dage på studiet..

Mit næste køb skal være en rejse til New York. Det har godt nok stået øverst på listen over mit næste køb i noget tid nu, og af en eller anden årsag er der ting som tøj, smykker, sko og tasker der hele tiden sniger sig ind foran – men det burde virkelig snart være flybilletternes tur til at blive prioriteret.

En oplevelse vi har sammen? Den er faktisk utrolig svær, når man har boet sammen på 20 m2 i et helt år. De bedste oplevelser burde nok heller ikke nævnes her, da ting på internettet jo kan findes af fremtidige arbejdsgivere… Hehe

Den perfekte fredag aften er for mig er meget forskellig fra fredag til fredag. Familie, venner eller kæreste plejer dog som regel at være involveret i en perfekt fredag aften 😉

Mit højeste ønske er at spise hvad jeg har lyst til uden at blive tyk!!!!!!!

Det bedste der er sket i mit liv er desværre stadig ikke sket, da jeg venter på at ovenstående snart bliver en realitet!

Hvor ser du dig selv om 20 år? Jeg håber at være en MILF om 20 år – resten tager jeg som det kommer!

Læs flere venindebøger: Mia (her), Laura (her), Emma (her), May (her), Amalie (her) Lærke (her) og Maria (her). 

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOULD LOVE TO WEAR