UGE 18: NYE VIPPER, PAYKIATRI OG EN BIO-TUR

MIN VENINDEBOG – MARIA

“Min venindebog” er et tiltag på bloggen hvor ikke jeg, men mine veninder vil lave et indlæg for jer. Kan I huske de venindebøger man havde, da man var små? Sådan én vil jeg også forsøge at få fyldt op af mine veninder, dog er de bare nogle år ældre. Jeg håber, I synes det er sjov læsning, og hvis I synes jeg mangler nogle spørgsmål, så sig endelig til.

Tak til mine dejlige veninder <3 I dag skal I møde min bedste veninde Maria, som faktisk har gået på efterskole med min(vores) veninde Laura:linje-prikker-lyseroed14233371_10154370211491745_417732570_o
Et af vores mange stunder hvor alkohol var indblandet.

Alder: 22 somre
Jeg bor i Kolding – snart Odense

Hvad laver du til hverdag? Arbejder som lærervikar på Kolding Realskole og som butiksassistent i Luupe, Kolding (interiør, smykker, tøj og lækkerier)

Camilla og jeg kender hinanden fra… Hahaha, det er en grinern historie 😉 Camilla og jeg gik begge på Kolding Realskole i overbygningen. Vi gik i parallelklasse, og snakkede slet ikke sammen. Jeg var hende den stille og kiksede hestepige, og Camilla var den populære poptøs, som altid kom ind i min klasse med et stort popslæng for at snakke med en fyr. Hahaha, jeg synes, hun var så irriterende at glo på 😀

Skæbnen ville så, at vi skulle gå i klasse sammen på gym, efter vi begge havde haft et år på efterskole. Det havde ikke hjulpet Cam meget – lol, måske en smule mindre pop. Men hende og tre andre piger fik hurtigt stemplet ”de fire bagerste pladser” som deres 😀 hahaha, det var så latterligt, men det tog heldigvis ikke så mange måneder, før de også selv kunne se det 😉

I løbet af årene blev Cam og jeg bedre og bedre veninder! – Særligt vores tur til Sunny Beach, 1000 byture samt fis og ballade har banket os godt og grundigt sammen, og vi har det altid skide sjovt sammen, og vi kan sige ALT til hinanden! Amen, vi har så mange skide sjove minder sammen, som jeg aldrig vil glemme, og aldrig have været foruden! Camo er min bedste veninde uanset hvad! Love you bæ <3

Hvordan vil du beskrive din stil? Hvad jeg lige føler mig tilpas i – og det skifter. Bider ofte på moden, og er vild med noget klassisk, råt og feminint. Men choker hopper jeg aldrig med på, sorry! Pt. er jeg helt skudt i alle de flotte blomsterprints og velour!

Jeg bruger meget af min fritid på, at pendle til Esbjerg for at se min babe <3 Udover de sidste 4 måneder, som har stået på den lange backpackerrejse, så skider grønne griser af begejstring over, at vi skal bruge M+Camo tid sammen denne weekend, omg! (læs: sidste weekend 😛) Nårh, tilbage til spørgsmålet – udover bff-Camo (jeg er fucking heldig) bruger jeg også meget tid med min kæreste og veninder. Jeg træner og er en chokogris/livsnyder (som man siger). Så udover styrketræning, er jeg satme også begyndt at løbe – mål: løb 5 k (det bliver vildt). Men sådan er livet, når man elsker choko og er for godt polstret = run bitch! Og, og, og! – så hygger jeg mig meeeeget med min kat, Wilma, som jeg elsker ubetinget! (Yep, jeg er også en crazy cat lady)

Hvis jeg skal være god ved mig selv, så giver jeg mig selv en togbillet til Esbjerg og fylder tasken med hyggetøj, slik, choko, junk og nyder tid med min yndlings person <3

Den bedste serie jeg har set er ”Sjit happens” fordi… den er pisse sjov! Og jeg ser ikke rigtig serier… Faktisk er det nok den eneste serie, jeg har afsluttet.

Når jeg er sammen med Camilla bruger vi meget tid på at spise!, snakke om alt!, grine!, se film hjemme eller i bio, gå i byen, drikke hjernen ud og opføre os som tossede (fordi vi er det) og meget mere! Vi kan alt sammen <3

Når jeg er alene, kan jeg godt lide at stene tv.

Mit særlige talent er røgten syn (shh, det er en hemmelighed). Andre ville nok kalde det empati.

Mit næste køb skal være et råt plankebord og nogle fede stole! Samt en masse andet interiør til, når jeg flytter. Glæder mig til at indrette mit eget!

Jeg er gladest når jeg er sammen med Cam <3

En oplevelse vi har sammen? Hahaha, hvad skal jeg dog vælge… Må hellere være sød, så… hmm… noget der ikke er pikke pinligt for os begge. Jeg tror bare, jeg vil lade være med at gå i deltaljer, og lade ”en uge i Sunny Beach” hænge som oplevelsen. Resten må man selv gætte sig til, hahah. (Let’s do some fucked up things, bro!)

Folk ville undre sig over at vide, at jeg har brugt over halvdelen af mit liv på at lugte af hest, og kørt landet tyndt hver weekend med hesten i traileren til dressurstævner (no social life what so ever)

Den perfekte fredag aften er for mig… Havde du spurgt mig for et år siden, havde den uden tvivl været fyldt med bas-arm og vodka i lange baner med Cam! Men jeg er blevet gammel og svag, og ender med at ligge syg hele weekenden efter vores vilde fester/byture – så den slags fredag- (/lørdag- mest) aftner er gået fra hver weekend til særligt udvalgte weekender. Men nøøøj, vi har haft mange konge fester sammen – og flere i vente selvfølgelig 😉 Men den perfekte fredag aften kan også være at hænge på sofaen i joggingtøj med dyner, film og snoller – og vigtigst af alt med Camo :-*

Jeg føler mig tryg, når jeg er sammen med Cam <3

Mit højeste ønske er verdensfred!

Det gør mig stresset når jeg ikke har overblik/mangler struktur. Eller når folk ikke sætter korrekt komma, eller ikke kan finde ud af ligge eller lægge. Mit liv er hårdt, I know…

Det bedste der er sket i mit liv er uden tvivl, da Cam og jeg fandt ud af, at vi er skabt for hinanden!

Hvor ser du dig selv om 20 år? I et lækkert hus med min kæreste og 2 børn – lige ved siden af Cam og hendes kærestes hus og deres jævnaldrende børn! Vores børn skal være kærester og bedste venner, mens Cam og jeg suser verden rundt, shopper og hygger os i vores vold lækre biler! Ergo, vi har også gode jobs… eller har fundet ”motherload” koden til det virkelige liv – enten eller!

Læs flere venindebøger: Mia (her), Laura (her), Emma (her), May (her), Amalie (her) og Lærke (her).

Følg min blog på Instagram HER & Facebook HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGE 18: NYE VIPPER, PAYKIATRI OG EN BIO-TUR