MIN VENINDEBOG – CAROLINE

OUTFIT NO. 297: BLÅ BOMBER & MULES

outfit-2975outfit-2977outfit-2979outfit-2978outfit-2976Lige nu sidder jeg i Holstebro i K’s lejlighed, da vi faktisk er ved at pakke den ned. Han arbejder dagligt ude på kasernen, så det er næsten dumt, at han hver måned betaler for en lejlighed som han aldrig bruger.

Nu er vi færdige med at pakke ned for idag, og vi er netop nu kommet hjem, da vi har været ude at spise og drikke vin. Vi gad ikke lave noget herhjemme, så vi tog den nemme løsning. Da det har været lidt en praktisk dag, så skulle outfittet også være behageligt – derfor tog jeg min nye bomber på fra Def-shop, som I jo har hørt(og set) om flere gange nu. I kan måske huske indlægget om disse lækre Lacoste sneakers, som I helt sikkert ikke har kunne undgå at se. Def-shop er faktisk ved at blive en af mine favorit hjemmesider, for jeg synes selv at jeg gang på gang kan finde noget lækkert. Jeg er jo ret vild med jakker, så da jeg fik jakken som I kan se ovenfor hjem og denne fine sag, så kunne jeg ikke lade være med at danse lidt. Egentlig fordi jeg var lidt op og køre over dem.

Det jeg især godt kan lide ved denne bomber er farven og formen. Den er super lækker, og den passer virkelig perfekt til jeans. Til sommer forstiller jeg mig, at have den på til en nederdel og et par cool sneakers. Jeg kan helt sikkert godt anbefale Def-shop hvis I mangler noget til at gøre jeres klædeskab mere sommerligt.

Sponsoreret

JACQUELINE DE YONG bomber(her)  MARC JACOBS taske(her)
DIESEL jeans(her)  NEW LOOK mules(her)  PIECES top

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN VENINDEBOG – CAROLINE