4 TING VI OPLEVEDE I HAMBORG, OG DET BURDE DU OGSÅ

OUTTAKES #5

collager126“Nu kan du ikke se mine øjne længere!”

Årh Gud. Det er som om, at det er nemmest at tage denne form for billeder, end de få billeder som I ser i et indlæg som dette. Anyway, så plejer I at få en del sjov på min bekostning, og den del bidrager jeg gerne lidt til. Jeg har på det sidste egentlig fået taget en del billeder – altså hvis man tager det i betrækning at jeg er i praktik og arbejder en del. Billedet som I ser øverst er fra den dag min mor, far og jeg var en tur i Jelling for at være en smule kulturelle. De fleste billeder blev faktisk rigtig gode, men der var lige ét hvor solen kom ind i mine øjne. Faktisk havde jeg samme outfit på nogle dage forinden, men der lykkes det mig ikke at få taget billeder, fordi vejret var så dårligt. Som I kan se skinnede solen – hvertfald lige i 10-15 min. Men nyd de forfærdelige billeder som jeg også finder nogle stykker af på mit SD kort. haha.

linje-prikker-lyseroedouttakes7“Er du snart klar, eller hvad?”

collager125“Mens jeg drejer hurtigt rundt, så tag lige et billede”

outtakes6“Har du taget det?”

Se de andre indlæg: HER, HER, HER og HER.


facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 TING VI OPLEVEDE I HAMBORG, OG DET BURDE DU OGSÅ