UGE 19: KATS FØDSELSDAG, FEST OG BRUNCH PÅ EN SØNDAG

TOP 5 INDLÆG FRA APRIL

desktop26Billedet er fra mit mest læste indlæg i april

Selvom de sidste par indlæg har været noget med lister, og jeg egentlig derfor ville vente med at udgive dette, så synes jeg, at nok snart er på tide, da vi skriver den 16 maj idag. haha. Så skal jeg nok holde en pause med lister. I promise!

I sidste måned lavede jeg dette indlæg, og jeg kunne se på mine læsertal, at I var ret vilde med. Derfor er det selvfølgelig noget jeg vil forsøge at gøre hver måned. Det er ikke kun sjovt for jer, men for mig får jeg et godt billede af, hvad I godt kan lide at læse om. Det er nok ikke nogen overraskelse, at I elsker at læse indlæg som er personlige, for det gør jeg nemlig også selv.

Top 5 indlæg for april:

  1. ER DET FORKERT AF MIG AT VÆRE STOLT?
  2. DET KOM PÅ VERDENS DÅRLIGESTE TIDSPUNKT
  3. OUTFIT NO. 294: ET BOY-ISH LOOK
  4. MIN KROP, KOST, TRÆNING OG MIN MOTIVATION
  5. 5 TING JEG VIRKELIG SAVNER VED GYMNASIETIDEN

I sidste måned fik jeg en rigtig sød mail fra min gamle vejleder. Jeg delte den ret hurtigt på min Snapchat, hvilket fik mig til at tænke “Årh nej, nu tror de bare jeg er egocentreret”. Det er jeg ikke, men jeg var skide hamrende stolt, og det havde jeg brug for at dele. Af den lille oplevelse kom der ovenstående indlæg ud af, og det tog I pænt. Hold nu ferie nogle rosende ord jeg fik fra jer, tak <3 Derudover var der (selvfølgelig) også et outfit som I godt kunne lide og et længere indlæg omkring min træning, som har været ret efterspurgt.

Efter jeg har udgivet det her indlæg skal jeg have sendt min studieplan til min vejleder, og jeg tager derfor resten af min eftermiddag fri. Jeg vil forsøge at tage en tidligere træning (læs: før kl. 19), og derfor have en god aften i hyggetøjet. Det er ikke meget spændende der sker i mit liv disse dage, da jeg føler alt omhandler min praktikperiode. Dog vil jeg stadig holde jer opdateret, og jeg er så glad for, at I stadig følger med! TAK!

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGE 19: KATS FØDSELSDAG, FEST OG BRUNCH PÅ EN SØNDAG