NEW IN: BLACK SUDETTE PEEP TOE MULES

UGE 18: NYE VIPPER, PAYKIATRI OG EN BIO-TUR

Jeg startede ugen med opstart i psykitrien. Den stod på 6 timer med infotimer, hvilket var ret kedeligt, og det føltes som spild af tid. Men vi kom igennem det, og senere på dagen skulle jeg endelig have lavet mine vipper igen af søde Amalie (AJ Eyelash). Længe ventet – kan jeg godt fortælle jer!

Jeg har fået en kampange-aftale et med et stort firma, og jeg går i gang med projektet senere i denne måned. Det er om noget helt andet end mode, så gæt I bare løs! Kæft det er vildt.

Tirsdag skulle jeg have min første rigtig dag i psykiatrien. Men det var lidt rodet, da min vejleder rigtig skulle have undervist, og jeg derfor skulle følges med en fra akut-teamet, men der var ialt 3 patienter som aflyste, så jeg fik slet ikke mødt nogen den dag. Derfor blev jeg sendt hjem, og glædet mig derfor også meget til dagen efter.

Jeg skule endelig prøve kræfter med psykiatrien, og jeg var simpelthen så spændt. Jeg havde en rigtig god første dag, og min vejleder er simpelthen så dygtig og sød. Min vejleder er på spiseforstyrrelse- og personlighedsforstyrrelsesteam, og det er virkelig et spændende speciale. Det er grænseoverskridende, men det her special- speciale har jeg virkelig min forkærlighed for.

Jeg har gjort rent i denne uge, og jeg blev nødt til at fordele den rengøring over 2 dage, da jeg også gerne ville nå at træne inden det blev alt for sent. Jeg har simpelthen så meget jeg skal for tiden, så det er med at få det hele passet ind.

Torsdag aften havde jeg en aftale med May og Laura, for vi skulle nemlig i biografen og se filmen “Du forsvinder”. Vi var alle meget i tvivl om hvad vi egentlig synes om den film, da den var slut. Historien var i og for sig spændende nok, men vi sad alle tilbage med følelsen af om vi egentlig godt kunne lide den. haha.

Fredag havde jeg en praktik dag, og lige derefter kørte jeg op på skolen, da jeg stadig udnytter at K er ude at rejse. Jeg har lånt i alt 6 bøger, og det er nogle ordentlig nogen – derfor er jeg glad for, at jeg ikke skulle cykle hjem med dem. En bil er bare nemmere. sådan er det.

Jeg har arbejde 6 timer igår, og lige nu er jeg igang med en vagt på 10 timer på aflastningshjemmet. Jeg er simpelthen så glad for, at jeg takkede ja til det her job, og det giver bare så meget mening for mig.

Når jeg har fri, så er K hjemme i min lejlighed. K havde også fødselsdag igår, så det skal vi nok også lige have fejret lidt inden vi begge måske falder i søvn på sofaen. haha. Han har haft en lang rejsedag, og jeg har arbejdet i mange timer. Uanset hvad, så glæder jeg mig til at se ham igen! 18339681_10155122442236745_1511241088_o

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: BLACK SUDETTE PEEP TOE MULES