EN TUR I BYEN + LINK TIL MIN NEDERDEL

UGE 19: KATS FØDSELSDAG, FEST OG BRUNCH PÅ EN SØNDAG

I mandags havde Katrine fødselsdag, så efter arbejde skulle K og jeg skynde os til Kolding, så vi kunne køre til Århus med mine forældre, da min søster går på højskole der. Jeg synes det var lidt langt væk på en mandag – især når man glemmer tiden, og først ligger i sin seng omkring kl. 1.

Jeg var virkelig træt i tirsdags. Efter få timers søvn skulle jeg op i praktik, og jeg det var ren snakkedag. Må indrømme at den var lidt lang.

I onsdags skulle jeg med akutteamet fordi min vejleder skulle på kursus. Men når den ene aflyser, og dagen er stille i forvejen, så følte man lidt at det var spild af tid. Fra kl. 9 til omkring kl. 11 sad jeg på min vejleder’s kontor. Kl. 11 skulle jeg med en læge ned i døgn for at snakke med en pige som næsten lige er blevet indlagt. Det var meget spændende at være med til den første samtale, synes jeg.

Torsdag aften kom K hjem fra en tur i Holstebro. Jeg stod klar med en lækker æggekage (wife material no. 1), og derefter sendte K sig selv ned i Netto. Jeg burde have stoppet ham. Han kom tilbage med 3 donuts, 1 plade chokolade og 1 kæmpe pose slik. Faktisk havde jeg slet ikke lyst til slik, men jeg har ingen rygrad.

Fredag stod jeg tidligt op fordi jeg skulle nå at skrive på en opgave, træne 25 min HIIT og derefter hjem til Kolding, da jeg om aftenen skulle i byen med Maria. Det var simpelthen så skide sjovt, og præcis som I de gamle dage. Lige hvad jeg havde brug for!

Ingen tømmermænd. Jeg vågner seriøst op dagen efter uden hovedpine, mavepine eller utilpashed. Jeg tog det ikke for givet, kan jeg godt sige jer!

Idag har jeg været nede i byen her i Kolding for at spise brunch med min mor, far, Katrine og hendes kæreste. Vi spiste på Mokka som laver det lækkerste mad, og omgivelserne er altid på hyggelige. Senere på dagen har jeg lavet studieplan. Iaften kommer K her for at spise med – tror den står på grillmad endnu engang. mums!

Og selvfølgelig har jeg også forkælet min mor. Har I huske at takke hende idag? desktop31

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN TUR I BYEN + LINK TIL MIN NEDERDEL