OUTFIT NO. 297: BLÅ BOMBER & MULES

UGE 21: NEDPAKNINGSKAOS OG MANGLENDE TRÆNING

I mandags skulle jeg mødes med Nadine, May og Laura da vi skulle lave den fremlæggelse som faktisk skulle være færdig til tirsdag. #GodTid. Vi fik den lavet færdig, men vi kunne godt have gjort det på kortere tid, da vi snakkede en del. Og May havde disket op med alt muligt lækkert, så tog nok også et par kilo på.

Da vi var sent færdige besluttede Laura og jeg at spise aftensmad på Bones som nu snart er blevet et af vores “stamsteder”. Vi spiser der ret tit. Eller på Jensens.

Tirsdag skulle der fremlægges, og vi fik både ros og kritik. Det er lidt en forberedelse til eksamen, så det er altid rart at høre hvad man kan gøre bedre. Men heldigvis var der også dele som var rigtig godt. Faktisk var vi selv tilfredse, for vi startede først dagen før. haha.

Det er heller ikke meget jeg har nået at træne. De første 3 dage havde jeg nogle gode træninger, men resten af ugen har været travl. Især weekenden – læs hvorfor længere nede. Men jeg fik afprøvet det nye FitnessDK, som I kan læse mere om her.

I tordags, da vi alle havde fri (hvertfald de fleste) skulle jeg arbejde fra 14- 20. Det var en ufattelig hektisk vagt, og det endte faktisk med at jeg arbejde lidt over, da der lige var behov for det. Jeg havde bestilt billetter til “Pirates of the Caribbean 5”, og heldigvis ville K hente mig, for ellers kunne vi ikke nå den. Det var faktisk en præmiere film her i Esbjerg, så der var tale og det hele.

I fredags stod jeg tidligt op for at lave lidt på min studieplan, da vi kl. 12.30 skulle køre mod Holstebro. K har sagt sin lejlighed op, da han har en hverdag på kasernen, og det derfor er dumt at have en lejlighed deroppe når han aldrig bruger den. Den blev så allerede lejet ud i løbet af 5 min, så vi fik travlt. Derfor har vi pakket en hel lejlighed ned på 2 dage.

Fredag aften havde vi brug for at komme ud. Vi havde brug for god mad og vin – derfor var jeg iført dette outfit, som var både stilet og afslappet.

Hele min lørdag har jeg brugt på at pakke en lejlighed ned, gøre den ren og køre til Esbjerg med alle hans ting. Jeg var pænt træt igår.

Idag er det søndag (som altid i disse indlæg), og jeg er igen stået tidligt op for at lave studieplan. Lejligheden ligner lort, og jeg skal derfor bruge dagen på at rydde op, og nok gøre lidt rent. Det blev så heller ikke denne weekend jeg skulle nyde solen. Jeg er stadig pisse bleg.desktop33

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT NO. 297: BLÅ BOMBER & MULES