2 MÆRKER SOM JEG VILLE ØNSKE SPONSOREREDE MIG

WOULD LOVE TO WEAR

would love to wear

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER

Igår var jeg til temadag med hele min klasse, hvilket vil sige at vi ikke var i praktik. Min gruppe skulle bla fremlægge et lille projekt som vi har arbejdet på, og det gik godt. Så er det ude af verdenen. Senere på eftermiddagen hentede jeg bla en pakke fra Def Shop, som jeg igen har fået et samarbejde med, og det får I snart set mere til. I kan se mit tidligere samarbejde med dem her. Omkring kl. 16 tog jeg ned til den nye FitnessDK som er åbnet i Broen her i Esbjerg. Jeg er blevet brand- ambassadør for dem, hvilket vil sige, at jeg skal hjælpe med at styrke deres brand. Helt ærligt, så synes jeg det er lidt sejt! Se mere om det her. Jeg kan evt lave et lidt større indlæg om dette, hvis I gerne vil vide mere. Let me know!

Idag har været i praktik, og nu har jeg så 4 dage fri. Min dag har faktisk været en af de bedre, da jeg endelig har fået lidt mere indflydelse på 2 af patienterne. Det kan nemlig godt være lidt svært, når man møder dem kort og måske med 3-4 uger imellem, men min vejleder og jeg er heldigvis gode til at samarbejde, og dermed få det bedste ud af situationen.
De næste 4 dage skal jeg bla arbejde, bruge nogle dage i Holstebro og lave studieplan (slipper ikke for den). Med det i mente, så lover de jo også ret godt vejr, og derfor drømmer jeg også lidt om ovenstående sæt. Det kunne være så cool til en kold øl med vennerne og hygge.

facebookinstagramsnap følg chat

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 MÆRKER SOM JEG VILLE ØNSKE SPONSOREREDE MIG