INSTAGRAM VOL. 38

6 FEDE TING TIL HAM FRA SAMSØE SAMSØE

collager1611 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER

For nogle dage siden viste jeg jer mine nye Nike som jeg fik af K, men det var nok mest fordi han var ved at være træt af at høre på mig, fordi vi ikke kunne finde de sneakers i Hamborg, da vi var på ferie der. De berømte “bare fordi” gaver skal selvfølgelig gå begge veje, og jeg forkæler også ham i ny og næ. Næste gang skal det måske være noget tøj, da han til hans fødselsdag blev så glad for den cowboyjakke som jeg gav ham. Han var godt nok noget skeptisk, men nu går han faktisk ret meget med den.

Jeg kendte ikke på forhånd denne hjemmeside, men jeg faldt hurtigt over fanen “Samsøe Samsøe”, da jeg selv elsker mærket – og det samme gør K. https://www.zonationstore.dk forhandler en masse ting fra mærket, og hvis jeg var en mand – så havde jeg nok klikket et par ting eller 2 hjem. Hjemmesiden er nem, overskuelig og de har de fedeste mærker som gør, at man har lyst til at handle der igen. Jeg er bla helt vild med denne skjorte som ville være vildt pæn til K, men jeg er dog i tvivl om, om han måske er for stor, da han er stærk bøf. haha. Men hvis jeg en dag skal klikke noget hjem til ham, og han så ikke kan passe det, så kan jeg altid sende det tilbage kvit og frit. Det er service der vil noget!

Sponsoreret af Zonationstore.dk

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTAGRAM VOL. 38