UGE 24: AFTENVAGT, SPINNING & MIDDAG MED MINE FORÆLDRE

BESTÅET FØRSTE DELPRØVE & MIN JAKKE TIL EKSAMEN

samsoee-kysse-jakke1Find denne fine jakke her

Lige nu sidder jeg hjemme, da jeg skal skrive en beskrivelse af hvad jeg lige har gjort i praksis. Jeg har lige været til min første delprøve og det gik rigtig godt – faktisk sagde hun det med ordene: “Du skal nok blive en dygtig psykiatrisk sygeplejerske, hvis det er det du vil.” Jeg bestod. Det varmede helt indeni, især fordi jeg har været lidt i tvivl om det hele og mine forventninger måske ikke er blevet indfriet. Senere i denne uge skal jeg op til min endelige eksamen, som er en mere teoretisk eksamen. Faktisk skal jeg op og forsvare den praksisbeskrivelse som jeg lige nu sidder med, og det skal jeg gøres med teori. Faktisk en eksamen jeg har det helt fint med, så nu skal jeg bare have styr på min teori.

Som jeg fortalte jer om her, så køber jeg altid noget nyt til min eksamen, da det giver mig selvtillid. Jeg er ret overtrotisk når det gælder eksamen, og derfor gør jeg altid de samme ting som giver mig ro. Selvom jeg havde jakken på her, så gælder den stadig for at være ny, da jeg faktisk ikke fik den i brug den dag. Jeg synes simpelthen at den er så fed, og derfor også lidt af en “lykke-jakke”. lol. På fredag skal jeg have en ny nederdel på, som jeg købte for ca 1 uge siden. I kan godt høre at det kan blive dyrt det her, ikke? haha.

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGE 24: AFTENVAGT, SPINNING & MIDDAG MED MINE FORÆLDRE