BESTÅET FØRSTE DELPRØVE & MIN JAKKE TIL EKSAMEN

BLIV SOMMERLÆKKER MED ESPRIT

desktop371 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER

Hvis der er et mærke som aldrig skuffer, så er det helt sikkert Esprit. Jeg synes de laver nogle super lækre items, og jeg har altid lyst til at klikke alt hjem. når jeg er inde på siden. Denne gang har jeg været inde for at kigge på deres udvalg af sommertøj, for som altid ser vi kvinder altid en kæmpe mulighed for at købe noget nyt når forår bliver til sommer. Jeg købte for ikke så længe en ny cowboy jakke, hvilket man tydeligt kan se i modeverden, at det er det som trender netop nu. Hvis jeg ikke havde købt den, så kunne jeg virkelig godt overveje nr. 5, som også har det der cool sommerlige broderet look. Nu når jeg har købt sådan en, så kunne man godt overveje om en hvid kunne være lækker til sommer. I en blomstret kjole og brune ben ville den passe perfekt til, når jeg til sommer går gennem gaderne de der dejlige sommer aftener. Faktisk ville den også være pisse fed til den stribede kjole, og et par lækre mules.

Jeg har jo købt en del nyt på det sidste, men det ændre ikke på, at jeg har lyst til at klikke alt ovenstående hjem. Jeg er vild med alle de rolige mønstre, men alligevel skiller de sig fuldstændig ud fra mængden. Den hvide top som I ser øverst minder mig meget om min top fra min studentertid, som faktisk gik i stykker sidste år. Den er super simpel, men for pokker hvor er den pæn. Gad vide om jeg burde købe en enkelt ting mere til mig selv? haha. Burde virkelig ikke.
billede1234

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BESTÅET FØRSTE DELPRØVE & MIN JAKKE TIL EKSAMEN