FITNESSDK I BROEN

EN “BARE FORDI” GAVE

nike-air-huarachecollager155nike-air-huarache1collager156NIKE AIR HUARACHE

Siden K og jeg kom hjem fra Hamborg, så har jeg sådan ærgret mig over, at vi bare ikke kunne finde de her sneakers i min størrelse nogen steder i Hamborg. Vi ledte i 6-7 butikker, og uden held – what so ever. Vi gik ind og spurgte om de havde en 38.5 (jeg havde prøvet både 38 og 39), men de kom altid ud med en anden størrelse eller en anden farve. Amen. De fleste butikker sendte os videre til den næste butik, men det hjalp ikke det store, så den sko vil alle åbenbart gerne have i Hamborg.

Den anden dag fik jeg disse flotte sko ind ad døren, fordi K havde klikket dem hjem til mig. Kæft hvor er han dog bare sød. Jeg blev så glad, og jeg er faktisk så glad, at jeg har haft dem på de sidste 3 dage. De er nu også vildt pæne, og de passer jo til alt! Han er det mest betænksomme menneske, og vi er begge heldigvis gode til huske hinanden.
Og hey! Tak for den respons på det her indlæg. Det er ikke fordi I som sådan har kommenteret det, men det er godt nok læst mange gange. Det er dejligt at se, at I gerne ville det.

Idag skal der faktisk ikke ske det store, og hvor er det dog egentlig helt vildt rart! Troels er lige kommet, og ham skal jeg passe de næste 2 dage. Jeg må ikke have dyr i min lejlighed (må ikke eje dem, gerne passe dem), og derfor er det så rart, at jeg lige kan passe ham i ny og næ. Derudover skal jeg have lavet lidt på min studieplan, men først tager jeg lige en time på sofaen. Bare fordi jeg kan.

facebookinstagramsnap følg chat

   

2 kommentarer

 • Sabine W.

  Nej hvor er de pæne! Og sikke heldig du er. Det virker til at du har fundet dig en rigtig god fyr, og jeres forhold er et jeg gerne vil have.
  Mange knus fra Sabine

  Ps. elsker din blog! Den er så personlig (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Hej Sabine,
   Jeg kan nok ikke løbe fra at jeg er heldig. Tænk engang 😛
   Årh tusinde tak! Det varmer <3 Faktisk det hele! Tak fordi du følger med :*

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FITNESSDK I BROEN