BURDE BLIVE FILMANMELDER - 3 ANBEFALINGER (IGEN, IGEN)

FITNESSDK I BROEN

skaermbillede-2017-05-31-kl-18-56-51HUMMEL  Thigts
H&M  Trøje (kan findes fysisk i butik)

Måske har I undret jer over nogen af mine seneste Instagram opslag omkring træning, eller måske har I bare gået igennem jeres feed som I plejer. Anyway, så er der et par af jer som gerne ville høre lidt mere om mig og FitnessDK, og tænkte at det nemmeste var at lave et kort indlæg omkring det.
Jeg er blevet ambassadør for FitnessDK Broen, og jeg vil sige at det er ret vildt og jeg er meget beæret over, at jeg er en af de udvalgte. Det er jo en kæmpe kæde, og det at få et samarbejde med sådan et firma er kun noget, som giver mig selv lyst til, at give mig et skulderklap.

FitnessDK Broen er et helt nyt center, som sjovt nok ligger i Broen i Esbjerg (det nye storcenter). Jeg har aldrig trænet i FitnessDK før, men det har jeg en del veninder der gør, og det har de været meget glade for. Centeret er fyldt med fede maskiner, dejligt personale og der er rig mulighed for at udfordre sin krop fysisk. Billedet ovenfor er faktisk taget den dag jeg startede deroppe, og det første jeg lod mærke til, var jo næsten det dejlige omklædningsrum. Der er masser af plads, store spejle, mange brusere og der er sauna. Jeg er ikke den store tilhænger af sauna, men det bliver flittigt brugt, kan jeg se.

Centeret er fyldt med helt nye maskiner og vægte, som virkelig er et rar fornemmelse. Vi er mange mennesker der bruger de samme maskiner 24/7, og det er derfor rart, at der er købt nye og kvalitetsmaskiner ind. Cardio er også noget jeg gør i (elsker jo slik), og området til netop dette er rigtig stort. Der er maskiner nok, hvilket i mange andre centre kan være en udfordring.

Så de næste måneder skal jeg træne i FitnessDK Broen, og jeg vil derfor vise jer lidt af det nye center frem. Det nye FitnessDK i Broen er helt klart et besøg værd, og jeg anbefaler det gerne til alle i Esbjerg.

Dette indlæg er ikke sponsoreret af FitnessDK.
Jeg er sposoreret af FitnessDK via. Instagram.

facebookinstagramsnap følg chat

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BURDE BLIVE FILMANMELDER - 3 ANBEFALINGER (IGEN, IGEN)