UGE 22: ADHD, NYE VIPPER OG FAMILIETRÆF

OUTFIT NO. 298: DATE NIGHT

outfit-2974outfit-2973outfit-297outfit-2972For nogle uger siden skulle K og jeg ud og spise, da vi skulle fejre hans fødselsdag. Han var ikke hjemme på selve dagen, og da vi havde rigtig travlt, så blev fejringen udskudt en smule. Men endelig havde vi en aften hvor vi begge var hjemme, og vi tog derfor noget lidt pænere tøj på. Jeg havde bla taget min fine grønne nederdel på fra Newlook, som jeg også har linket til her. Den er virkelig pæn, og jeg glæder mig sådan til at bruge den når det rigtig bliver sommer.
Jeg ved ikke om I kan se det, men den dag billederne her blev taget, havde jeg fået farvet mit hår. Faktisk var det kun min bund, men det trængte også. Jeg er simpelthen blevet så glad for resultatet. Det næste der skal ske er, at jeg skal have nogle striber i.

Idag ser jeg knap så fancy ud. Jeg har sovet lidt længere idag, har lidt hovedpine og dagen skal blot bruges på praktiske gøremål. Ikke just det mest spændende, men det skal nu klares. Jeg håber I nyder den ekstra fridag – om det så er med familien eller derhjemme på sofaen.

MINIMUM trøje  MALENE BIRGER pung(her)
NEW LOOK nederdel(her)  TEN POINTS støvler

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGE 22: ADHD, NYE VIPPER OG FAMILIETRÆF