MIN FØRSTE BABY SHOWER

OUTFIT NO. 300: BLOMSTER BOMBER

outfit-3001outfit-300outfit-3002Lige nu sidder jeg hjemme ved mit køkkenbord, og prøver at få mine nerver i ro. Det er faktisk ikke fordi jeg er særlig nervøs, men man kan da godt mærke, at man skal til eksamen. Om få timer skal jeg op og forsvar den eksamen jeg havde i mandags, og derefter er jeg faktisk færdig på modul 8. Jeg er 2 år henne i min uddannelse. Det er en bestået/ ikke bestået, og som I nok godt kan regne ud, så håber jeg på et bestået 😛 I eftermiddag skal jeg på arbejde, og ville derfor lige hurtigt tjekke ind – også fordi jeg lige skal tænke på noget andet inden jeg skal op.

Jeg ville lige hurtigt vise jer den anden jakke som jeg fik hjem fra DefShop – faktisk fortalte jeg også lidt om den her. Jeg elsker jo jakker, bomber, frakker – faktisk nærmest alt overtøj. Derfor var jeg også helt op at køre, da jeg fik disse 2 hjem. DefShop er en super lækker hjemmeside, hvor jeg faktisk også før har fundet noget lækkert. Outfittet her er perfekt til hverdag, men man kan også sagtens have det på, hvis man skal fejre noget – såsom en baby shower.

VERO MODA jakke(her)  ASOS top
H&M nederdel  LACOSTE sneakers(her)

Sponsoreret

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN FØRSTE BABY SHOWER