TOP 5 INDLÆG FRA JUNI

OUTFIT NO. 301: SUEDE NEDERDEL

outfit-301outfit-3013outfit-3012outfit-3014outfit-3016De her billeder har jeg virkelig glædet mig til at vise jer, da jeg er helt vild med det her look. Da jeg sidste fredag skulle til eksamen havde jeg ovenstående på, men jeg fik aldrig taget billeder, da jeg skulle skynde mig videre på arbejde. Jeg havde det her outfit på i tirsdags (igen), og der fik jeg K til at tage et par billeder. Jeg er ret vild med at blande trends, og derfor synes jeg virkelig det her sporty/feminine/rå- look er så lækkert. Og faktisk helt vildt behageligt. Jeg er de seneste år blevet ret vild med nederdel, og det begynder man virkelig at kunne se i mit klædeskab. Det har fået noget af en overhaling på den konto.

Jeg er netop nu kommet hjem fra skole, og går nu officielt på sommerferie. Vi havde medicinregningsprøve(pisse langt ord) i dag, og jeg ved først hvordan det er gået om en uge – derfor vil jeg for en tid glemme den prøve og nyde min velfortjent(!!) ferie.  Jeg føler heldigvis at det gik rigtig godt, så jeg krydser bare mine fingre – og håber på det bedste 😉

ZARA jakke(her)  SECOND FEMALE top
GLOBAL FUNK nederdel(her NIKE sneakers(her)

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOP 5 INDLÆG FRA JUNI