WOULD LOVE TO WEAR

OUTTAKES #6

outtakes11“Vi tager den ene hånd frem. tralala”

De forbudte billeder, de tossede billeder, de billeder som aldrig skulle have eksisteret – kald dem lige hvad du vil. Jeg elsker denne type indlæg. Altså at klikke ind på andre blogs og grine lidt for mig selv. Det er selvironi, og hold nu kæft hvor kan det være sjovt altså. Faktisk få fjoller jeg helt ekstremt meget når jeg skal have taget billeder, og det er mest fordi det er min kæreste, søster eller mor som står bag kameraet. I denne omgang af “outtakes” har jeg 100% haft det sjovt. Jeg griner hele vejen igennem, og jeg håber det giver et lille smil på jeres læber. Dog ikke på nr. 2 – jeg var fuldstændig koncentreret.

linje-prikker-lyseroedoutfit-2993“Er du klar eller hvad?” lol  ps. tjek lige min nye (og alt for fede) bomber ud!

outtakes9“Kan. Ikke. Få. Luft.”

outtakes10“Tadaaaaaa – Så får I ikke mere for den 25-øre” 

Se de tidligere indlægHERHERHERHER og HER.


facebookinstagramsnap følg chat

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOULD LOVE TO WEAR