STEAL HER STYLE: EMMA WATSON

SKAL JEG VÆRE SÅ VOKSEN?


For nogle uger siden var jeg til min venindes baby shower, da hun om lidt over en måned har termin med sin lille pige. Da festligheden var slut, gik jeg hjem sammen med Laura og May. Her kom samtalen ind på alt og ingenting – I ved, som det altid er blandt veninder. May flytter i hus her til september og Nadine skal snart være mor – og jeg bor nærmest med min kæreste. Stop lige tiden. Jeg synes det er fantastisk at have den alder jeg har, men nogen gange kan det godt gøre mig lidt “panik-agtig” når det hele skal være så voksent. Hvis jeg kigger på mit liv 1 år tilbage, så var det fyldt med drinks, fester og kun venindehygge i massevis. Det var tider, og jeg vil ikke bytte der hvor jeg er nu for noget, men det er sku mærkeligt, at tænke på at vi nu er blevet så pisse voksne. Jeg elsker at tage i byen, og det med at have en kæreste har selvfølgelig ikke stoppet mig helt 😛 Faktisk skal jeg i byen næste weekend – men det er tanken om, at mit/ vores næste skridt bliver hus og barn. Barn.

Jeg glæder mig helt vildt meget, og nogen dage gør det mig skræmt. Jeg skal være mor – da det er mit højeste ønske (total kliché), og med tiden bliver det min tur, men for nu nyder jeg bare, at jeg kun skal være øre for alt den baby- og hussnak. Tror jeg har den holdning, at jeg stadig er så ung, at det eneste som skal fylde meget i mit liv lige nu er min kæreste, familie, veninder, min træning og ikke mindst min uddannelse. Selvom mange af mine veninder følger godt med ned ad den voksne “sti”, så har jeg lavet mit eget på sidelinjen og jeg følger pænt med der.

Selvfølgelig klapper mine æggestokke når jeg ser Nadines flotte mave og når vi snakker om baby, men min tur ligger længere ude i fremtid. Jeg er skam voksen med mine 23 år, men jeg venter lige med at blive super voksen. Jeg er slet ikke færdig med at være ung og egoistisk – så nej, jeg bliver bare i min dejlige 2-værelset lejlighed i centrum lidt endnu. Her har jeg det rigtig godt <3

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STEAL HER STYLE: EMMA WATSON