UGE 25: EKSAMEN & IKEA-TESTEN

STEAL HER STYLE: EMMA WATSON

I dag har jeg endnu en fridag, inden den resten af ugen står på medicinregning. Selvom vi har et par studiefrie, så har jeg stadig brugt lidt tid på at kigge på formler og udregnet masse, volumen og stofmængde. Jeg kan godt mærke at det er 3 år siden jeg sidst havde matematik eller kemi – hvor man brugt nogle af disse formler, så jeg føler mig en smule rusten. Vi skal dog have undervisning de første par dage, og så er der tid til “træning” i udregning. Vi skal have en rigtig dygtig lærer, så hvis man bare følger med, så skal det nok gå.

Faktisk var det slet ikke det som indlægget her skal handle om, men faktisk skuespilleren Emma Watson. Hun er flere gange gange blevet kåret som bedst klædt kendis, og jeg må give en del blade ret. Selvom jeg ikke kender hende så godt – udover hendes fantastiske medvirket i Skønheden og Udyret, så måtte jeg lige researche lidt.

linje-prikker-lyseroedcollager164– GET THE LOOK –

Emma Watson har en meget gennemført klassisk og feminin stil, som virkelig klær hende. Jeg elsker at mixé forskellige trends, og det kan man også tydeligt se, at hun gør stor brug af. Jeg har ikke en bestemt stil, men synes istedet at et outfit med elementer fra den sporty, klassisk og rockede trend er mega fed. Nedenfor har jeg fundet et outfit som jeg også sagtens selv kunne finde på at iføre mig. Det er simpelt, lækkert og pisse stilet!

steal her style: Emma Watson1. SKJORTE HER   2. JEANS HER   3. SLIPPERS HER   4. HAT HER

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGE 25: EKSAMEN & IKEA-TESTEN