SKAL JEG VÆRE SÅ VOKSEN?

TOP 5 INDLÆG FRA JUNI

outfit-2996Billede fra mit femte mest læste indlæg. Jakken ser I dog også i det 4. mest læste.

Kender I de dage, hvor man bare synes tiden snegler sig afsted? Sådan en dag har jeg idag, og jeg kan slet ikke “tage mig sammen” til at øve mig mere på det medicinregning jeg skal op i imorgen. Synes jeg har siddet med det i for mange timer – med blandede følelser af frustration og glæde. Jeg trænger til ferie, og jeg skal nu op til min 3. eksamen på 2 uger. Jeg skal bare give den en skalle imorgen – det skal nok blive godt. Jeg tror hvertfald ikke, at jeg får mere ud af, at kigge på det mere.

Lige nu sidder jeg i min sofa og redigere nogle billeder K tog igår. K og jeg var til vores første parmiddag ved min veninde Maria og hendes kæreste. Virkelig en hyggelig aften, og det var så fantastisk, at vi alle 4 kunne så godt sammen. Vi fik noget fantastisk mad, og det var så behageligt at sidde der alle os 4 i et sommerhus i Blåvand. Det var faktisk helt perfekt. I aften vil jeg vise jer et overblik over de 5 mest læste indlæg i juni, selvom jeg er en lille smule før tid 😛

TOP 5 INDLÆG FRA JUNI: 

  1. FORVENTNINGER VS. REALITET
  2. EN “BARE FORDI” GAVE
  3. FITNESSDK I BROEN
  4. BESTÅET FØRSTE DELPRØVE & MIN JAKKE TIL EKSAMEN
  5. OUTFIT NO. 299: KYSSE JAKKEN & BREDE JEANS

Jeg havde nogle forventninger til mit praktiksted, men jeg følte bare ikke, at de blev indfriet 100%. Det forsøgte jeg at nedskrive i et indlæg, og det tog I så godt imod. Jeg tror også andre kan gå rundt med samme tanker omkring uddannelse nogengange, og derfor er det måske heller ikke så underligt, at den er læst så mange gange. Og tak fordi I gjorde det! Det var rart, at jeg kan være så åben <3

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKAL JEG VÆRE SÅ VOKSEN?