PÆNE TING FRA ASOS

TOP 5 INDLÆG FRA MAJ

4-ting-vi-oplevede-i-hamborg-og-det-burde-du-ogsaaMit fjerde mest læste indlæg er faktisk anbefaling til 4 ting som I skal opleve i Hamborg.

Okay. Indlægget om maj vil jeg i denne måned forsøge at skrive tidligere i juni, fordi det sidste indlæg kom lidt for sent ud. Om sætning der gav mening, tør jeg ikke at sige, for har forsøgt at skrive den om 4-5 gange nu. Håber I forstår hvad I vil med den mellem linjerne. haha. Indlægget for april fik jeg først udgivet midt på måneden (i maj), og der havde indlægget mistet lidt af sin mening. Men jeg valgte, at udgive det alligevel, og som jeg ser det, så kan I godt lide denne lille opsamling som jeg lige deler ud med.

Top 5 indlæg for maj:

  1. “DU BESTOD DESVÆRRE IKKE MODUL 6”
  2. I PRAKTIK PÅ BØRNE- OG UNGDOMSPSYKIATRI
  3. 12 TING JEG IKKE KAN FINDE UD AF – DEL 1
  4. 4 TING VI OPLEVEDE I HAMBORG, OG DET BURDE DU OGSÅ
  5. NEW IN: BLACK SUDETTE PEEP TOE MULES

Altså for mig kom det ikke som nogen overraskelse, for lad os nu være ærlige – vi kaster os alle over de indlæg fordi personen deler ud af det sårebare. Det er både fordi vi har medlidenhed og dels er det fordi vi lige kan få det lidt bedre med en selv. Jeg skal ikke kunne sige, om det også var sådan for ovenstående indlæg, for det har jeg ingen information omkring – men jeg indrømmer gerne, at jeg selv tænker sådan. Og nej, det gør os ikke til dårlige mennesker, for jeg fik kun positiv respons fra jer. Og det skylder jeg jer vidst et stort tak for, så tak (igen) – hvis jeg har glemt det i første omgang.

Jeg elsker selv at læse sådanne indlæg, og det er af begge grunde. Dog er det mest fordi det vækker min interesse, og jeg føler at den som skriver bloggen virkelig vil være personlig – det at jeg kan sætte mig i personens sted. Tror det er sådan for de fleste af os. hehe.

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÆNE TING FRA ASOS