OUTFIT NO. 300: BLOMSTER BOMBER

UGE 25: EKSAMEN & IKEA-TESTEN

Jeg var til praksiseksamen i mandags, hvor at jeg skulle aggere som sygeplejerke mens min vejleder sidder med. Det gik rigtig godt, og jeg bestod med søde ord på vejen.

Når man har været oppe til sin praksiseksamen har man 24 timer til at skrive en opgave omkring det, som man derefter skal forsvar.

Tirsdag aften var jeg ude at spise med Laura og May. Vi kørte hele vejen til Ølgod, da vi skulle afprøve et helt bestemt spisested. De havde ikke plads, så vi kørte de 45 min uden grund. Men vi fandt et andet sted, og vi havde jo en super hyggelig aften alligevel.

I onsdags havde jeg min sidste rigtige dag i praktikken, og det var lidt ambivalent. Jeg kommer til at savne min vejleder og specialet, men det med at være studerende på et ambulatorium, kommer jeg nok ikke til at savne.

Onsdag aften kom min veninde Maria for at besøge mig, og hvor var det bare fantastisk at se hende igen. Vi skal over til hende og hendes kæreste i næste uge, så K og jeg skal til vores første parmiddag. Så voksen man er blevet. haha.

Torsdag havde jeg studiefri, da jeg skulle læse op til eksamen, som jeg skulle til om fredagen.

Fredag var jeg til eksamen, og det gik bare pisse godt! Jeg bestod med fine kommentare, så det var dejligt! Selv min censor spurgte mig, om det her psykiatri ikke lige er mig, da hun kunne mærke det på mig.

Om eftermiddagen tog jeg på arbejde på aflastningshjemmet, hvor vi bla var til Sankt Hans hygge. Det var en rigtig dejlig aften, og det var så tydeligt at se og mærke at børnene elskede det.

I weekenden har jeg været i Århus og Oksbøl, og jeg har derfor ikke haft tid til at opdatere bloggen.

I lørdags var jeg i Århus, da vi skulle afprøve IKEA-testen – altså K og jeg. Det gik lige som det skulle, så den test bestod vi lige med det samme. Derefter hyggede vi nede i byen, indtil vi tog hjem til K’s søster for at spise aftensmad. Jeg skulle også prøve at lave en Musical.ly med min kærestes niece for første gang, og det kræver altså lidt øvelse. Det er altså sværere end man tror. I kan se den længere nede.

Søndag havde vi besøg af mine forældre og K’s. De skulle møde hinanden for første gang, og det gik rigtig godt. Vi var til Åben Hede, hvor vi efterfølgende tog hjem til os for at spise kage og drak kaffe. Aftenen brugte vi på at samtale IKEA-møblet, og der bestod vi sku 2. del af testen. desktop40

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT NO. 300: BLOMSTER BOMBER