I ÅR HAR JEG KØBT DENNE BIKINI

2 ÅR EFTER MIN BFO

skaermbillede-2017-07-17-kl-08-14-06Det er når jeg skal i byen, at jeg kan vise lidt bryster 😉 haha. Billledet her blev taget for nogle uger siden, da jeg skulle til Full Moon fest med Maria.  

Den 3 august 2017 er det præcis 2 år siden jeg stod op kl 6 fordi jeg skulle opereres få timer senere. Jeg skulle nå at have en smule mad inden jeg skulle sidde og vente ved Nygart, sidde og vente på at de ville kalde mit navn, fordi jeg kort tid efter ville ligge under kniven og derefter være udstyret med (forhåbenligt) 2 helt vildt flotte bryster.

Jeg kan tydeligt huske mine tanker inden, og jeg glemmer sent de kommentar jeg fik med på vejen.

Du er alt for ung. 

Vent nu til du får børn. 

Det der vil du nok bare fortryde, da de alligevel skal laves om når du så har født. 

Folk sagde deres meninger, og det gjorde mig ikke noget. Jeg deler jo gerne ud af mine oplevelser og tanker, og derfor må man også forvente lidt modspil. Tilsidst fik jeg næsten nok, fordi jeg blev ved med at skulle forklare mig. Folk kunne ikke forstå det, da der på det tidspunkt stadig blev kigget lidt skævt til det. Hvertfald her i Sønderjylland. Men jeg gav ikke efter. Jeg var fast besluttet, og den dag i dag kan jeg heldigvis sagtens snakke om det – med næsten alle uden at få et par skæve bryn tilbage.
Jeg havde gået med tankerne i mange år, og min mor, eks-kæreste og veninder vidste godt hvordan jeg havde det. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg sagtens kunne vente, men tanken om at der måske kunne gå ydeligere 10 år var ikke noget der tiltalte mig ret meget. Hvis jeg skal være ung, nyde min krop og kigge på mig selv og sige: “Shit Camilla – du er fandme for lækker!” Så var det noget jeg skulle have. Jeg tjente min penge, så jeg både havde råd til et godt studielivet og et par pæne bryster. Idag kigger jeg tit på mig selv og siger det endda højt: “Damn girl.”

Om pengene var det værd? Om smerterne var det værd? Om jeg stadig er tilfreds? Ja for pokker! Det er noget af det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv, og selvom det lyder overfladisk så har det gjort en kæmpe forskel for mig. Jeg siger ikke, at det er løsningen for andre, for man ser vidt forskelligt på kroppen. Men jeg kan hurtigt svare dig – jeg er så glad for den beslutning jeg tog for 2 år siden.

Tankerne før min opreration husker jeg også godt. Jeg var slet ikke nervøs. What so ever. Jeg kan huske jeg kommer ind i venteværelset og sidder der sammen med min mor. Hun sidder og beroligere mig, men tror mere hun gjorde det for hendes egen skyld. Vi havde timerne op til været ude at shoppe så jeg kunne have tankerne på noget andet. Tror min mor mente, at jeg ikke skulle være nervøs, men jeg husker kun tanker omkring hvor meget jeg glædede mig, og jeg var faktisk helt vildt spændt. Jeg blev kaldt ind af den sødeste sygeplejerske, og hun fulgte mig ind til min seng. Der var ventetid, så jeg lå der i sengen og ventede på at jeg skulle ind og snakke med min kirurg Thomas. En rigtig sød og ufattelig kompetent mand.

Den dag i dag, her 2 år efter, har jeg stadig kun positive tanker om oplevelsen. Jeg har fået mine drømme bryster, og de fleste af uges dage er jeg faktisk tilfreds med min krop. Jeg er sund, rask, holder mig igang og mine bryster passer til min krop. Jeg fortryder ikke et eneste sekund at jeg blev opereret, at jeg var så ung (er jeg stadig) og at jeg fik det lavet hos Nygart.

Husk, at I altid kan læse meget mere om dette emne under fanen “Bryster“.


facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I ÅR HAR JEG KØBT DENNE BIKINI