UGE 26: FØRSTE PARMIDDAG & EKSAMEN

DEN NYE REOL I STUEN & IKEA-TESTEN

skaermbillede-2017-06-29-kl-19-21-04IKEA serien: BESTÅ

Sidste weekend var K og jeg i Århus, da vi ville have en hyggedag. Faktisk skulle vi have blevet i Esbjerg og spise brunch, men da vi blev inviteret til middag ved hans søster, valgte vi tage tage til Århus. Vi kørte om formiddagen, og inden vi drog ind mod byen så smuttede vi lige en tur forbi IKEA. Faktisk var det ikke en “rigtig” test vi havde den dag, da vi var nogenlunde enige om hvad vi skulle have inden vi gik derind, og det handlede faktisk kun om 1 ting. Vi skulle have en reol til stuen, da mit køkken er mega lille. Min mikroovn ville jeg også gerne gemt væk, så det blev til reolen som I kan se ovenfor. Den er fra serien Bestå, og dertil har vi købt nogle låger. Jeg synes den passer så godt derind, og da K og jeg så den – skrev vi tallene ned med det samme. Den passer super godt til sofaen, der er masser af plads og den fylder mindre. Derfor bestod vi også første deltest af IKEA-testen (hvis man kan sige det såden). Dagen efter samlede vi den, og det gik ret smertefrit. Vi er rigtig gode til at arbejde sammen, så det tog jo ingen tid.

Der var et par af jer som spurgte efter link til den, da jeg viste den på Instagram. Hvis der nu sad andre derude, så kunne jeg lige så godt dele linket her også.

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGE 26: FØRSTE PARMIDDAG & EKSAMEN