UGE 29: LÆKKER MAD, NORDJYLLAND & BABYSPAM

FARVEL REGN, HEJ SOL

styge-toej-uden-strygejern-1-4Det har jeg ventet længe på at kunne sige. Farvel regnvejr, farvel grå himmel og farvel Danmark for en stund. Jeg smutter på ferie imorgen og jeg kan slet ikke få armene ned. Imorgen på det her tidspunkt er jeg på vej til Malaga, og der skal jeg nyde de næste 2 af mine uger. Jeg elsker mit arbejde – som jeg har brugt de sidste mange dage på, men jeg glæder mig også til at holde lidt fri.

Bloggen her vil stadig være aktiv, da jeg har forberedt en del indlæg – men jeg har også tænkt mig at lave indlæg mens jeg er afsted. Jeg vil bla “sende” et lille postkort hjem og så vil jeg lokke nogen til at tage outfit billeder af mig. I kan også altid følge mig på Snapchat (camillaov) eller min Instagram (samme navn ;-)) – for at være lidt opdateret.

Håber I alle nyder sommeren!

facebookinstagramsnap følg chat

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGE 29: LÆKKER MAD, NORDJYLLAND & BABYSPAM